Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nagyon nehéz elnyomni házasság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nehéz elnyomni házasságban a bi vágyakat,nem is nagyon megy. Keresgélek...Nem lehet találni diszkrét partnert. Más is így van ezzel nemtől függetlenül?

Figyelt kérdés
48 f
2022. ápr. 3. 17:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Igy

Csak én nem nősültem meg

2022. ápr. 3. 17:22
 2/12 anonim ***** válasza:
17%
Pfújjjjj
2022. ápr. 3. 18:29
 3/12 anonim ***** válasza:

Nekem pont 46 évesen lett egy diszkrét,tartós haverom.Pár évig.

De tudom,hogy milyen nehéz találni,mert nagyon nem mernek lépni a férfiak.

53F

2022. ápr. 3. 19:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Nehéz. Ha falun élsz, még nehezebb. Pár évvel ezelőtt volt egy szexbarátom, de sajnos vége lett. Azóta nem találtam senkit. Vannak ugyan, akik rámírnak, de pár levélváltás után eltűnnek.
2022. ápr. 3. 23:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz találni tartós barátot extrával meg, hogy állandó is legyen. De keresni kell hátha egyszer. :)
2022. ápr. 4. 00:33
 6/12 anonim ***** válasza:

Budapesten sem találok, pedig nem linkelek,és nem alkalmi érdekel.

Max két-három üzenet után eltűnik mindenki.

2022. ápr. 4. 10:18
 7/12 anonim ***** válasza:
évekig hurcoltam magamban hogy férfival is kipróbálom. Nehéz volt de nem bántam meg hogy kipróbáltam
2022. ápr. 4. 10:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Vagyunk így páran ezzel. Volt kb. 5 éve egy haverom, akivel havonta egyszer-kétszer összejártunk. Azóta elköltöztem és megszakadt a kapcsolat. Bár Budapest környékén több lehetőséged van elméletileg, de az is szűk keresztmetszet, hogy munkaidőben kell megoldanod a találkozót. 46F
2022. ápr. 4. 14:29
 9/12 anonim ***** válasza:

47 voltam mikor egymásra találtunk a nálam 8évvel fiatalabb minden tekintetben csodás pasimmal..

Épp ott tartottam, hogy feladom a reménytelen keresgélést mikor.....

2022. ápr. 5. 04:41
 10/12 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok ;)

32/Bp

2022. ápr. 5. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!