Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehéz elnyomni házasságban a bi vágyakat,nem is nagyon megy. Keresgélek...Nem lehet találni diszkrét partnert. Más is így van ezzel nemtől függetlenül?
Figyelt kérdés
48 f2022. ápr. 3. 17:04
3/12 anonim válasza:
Nekem pont 46 évesen lett egy diszkrét,tartós haverom.Pár évig.
De tudom,hogy milyen nehéz találni,mert nagyon nem mernek lépni a férfiak.
53F
4/12 anonim válasza:
Nehéz. Ha falun élsz, még nehezebb. Pár évvel ezelőtt volt egy szexbarátom, de sajnos vége lett. Azóta nem találtam senkit. Vannak ugyan, akik rámírnak, de pár levélváltás után eltűnnek.
5/12 anonim válasza:
Nehéz találni tartós barátot extrával meg, hogy állandó is legyen. De keresni kell hátha egyszer. :)
6/12 anonim válasza:
Budapesten sem találok, pedig nem linkelek,és nem alkalmi érdekel.
Max két-három üzenet után eltűnik mindenki.
7/12 anonim válasza:
évekig hurcoltam magamban hogy férfival is kipróbálom. Nehéz volt de nem bántam meg hogy kipróbáltam
8/12 anonim válasza:
Vagyunk így páran ezzel. Volt kb. 5 éve egy haverom, akivel havonta egyszer-kétszer összejártunk. Azóta elköltöztem és megszakadt a kapcsolat. Bár Budapest környékén több lehetőséged van elméletileg, de az is szűk keresztmetszet, hogy munkaidőben kell megoldanod a találkozót. 46F
9/12 anonim válasza:
47 voltam mikor egymásra találtunk a nálam 8évvel fiatalabb minden tekintetben csodás pasimmal..
Épp ott tartottam, hogy feladom a reménytelen keresgélést mikor.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!