Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk, uszodai öltözős sztorik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, uszodai öltözős sztorik?

Figyelt kérdés
2022. márc. 28. 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak rossz emlékem van öltözőről
2022. márc. 28. 19:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
volt egy srác,mindig reggel edzett,mint én..biciklis szük nadrágba,,hatalmas lankadt pénisze van,combjáig leér,,le se tudtam venni a szemem rola,föleg ,ha fekvenyomást csinált ahhh...
2022. márc. 28. 19:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szaunázni járok...ott is van néhány kellemes (néha merev) fütyi ...
2022. márc. 28. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Azon kívül, hogy lesve jól megnézem a kisportolt testű srácokat és elképzelem, mi mindent csinálhatnának velem az ágyban, semmi.
2022. márc. 29. 14:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem nagyon, persze van sok izgatóan helyes srác, néha zuhanyzóban jó farkakat is látok, de nem történt még semmi.
2022. márc. 29. 23:24
 6/10 anonim ***** válasza:
89%
Elég gyakran járok úszni, úgyhogy már láttam pár dolgot:D kedvenceim a lankadtan is nagy mérettel megáldott húsfarkúak, akik direkt mindig kifelé fordulnak és mutatják mindenkinek a szerszámukat. Volt már hogy szemeztem meztelenül a zuhany alatt helyes pasikkal, de sajnos ennél több még nem volt.
2022. márc. 30. 08:45
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
Ki hova jár úszni?
2022. márc. 30. 11:42
 8/10 passzivffi ***** válasza:
52%
Nem mondom melyik uszodában voltam úszkáltam és azt vettem észre valaki mindig meg simogatja a farka. nem tulajdonítottam nagy jelentőséget jól is esett. Kb 4-5 x simogatott meg de utána eltűnt. Mikor mentem az öltözőben és épp meztelen voltam törülköztem valaki megfogta a fenekem és ott volt a hátam mögött aki a farkamat is simogatta. Mondta jó a segged tudnák mit kezdeni vele mondta akkor hajrá felhívott magához és egy jót szexeltünk
2022. ápr. 2. 11:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Tehát úsztál uszodában és valaki csak úgy simogatta a farkad? Ráadásul többször is, de mint valami teljesen mindennapos dolog, te csak úsztál tovább? Nem beszélve arról, hogy mellettetek valószínűleg még ott volt jó pár másik úszó is? Hihető.
2022. ápr. 2. 12:43
 10/10 passzivffi ***** válasza:
100%

mivel a víz alatt volt szerintem nem látták igen többször is megsimogatta

Jó volt kellemes érzés és utána is fent nála

2022. ápr. 9. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!