Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is fel szokott állni az uszodai zuhanyzóban?
Figyelt kérdés
Esetleg az öltözőben? Tegnap úszni voltam, és zuhanyzás és törölközés közben olyan merevedésem lett, hogy nem győztem takargatni. Teljesen spontán dolog volt. Más is szokott így járni?2021. máj. 18. 10:16
2/14 anonim válasza:
Nem volt még ilyenem. Zuhany alatt a meleg víz ha rácsorgott igen, de törcsitől nem.
4/14 anonim válasza:
Egyszer volt velem ilyen utóbbi egy évben, de akkor előnedv is jött sok.
5/14 anonim válasza:
Igen, nekem szinte mindig áll ilyenkor
6/14 anonim válasza:
Nekem zuhanyzás közben szokott felállni, de mire eljutok a törülközésig addigra csillapodik.
7/14 anonim válasza:
Nem sűrűn látni ilyet, s jobb is eltakarni mert kivágnak/kitilthatnak érte + ha van homofób az öltözőben akkor lesz 1-2 nem túl baráti megjegyzése.
8/14 anonim válasza:
Butaság #7 es, sokszor láttam már, nekem is volt ilyen, senki sem szólt egy szót sem.
9/14 anonim válasza:
Ausztriában van olyan fürdő, ahol az egész szauna világ textil mentes. És ott sok pasinak volt legalább részleges merevedése.
De ez nem érdekelt senkit sem. Sem a lányok, sem a fiúk nem nézték meg.
10/14 anonim válasza:
Nekem is így van, nem tehetek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!