Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen érzés biszexuálisnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés biszexuálisnak lenni?

Figyelt kérdés
Ugyanolyan színtű vágyat tápláltok a férfi meg a női test után is, vagy vannak ebbe megingások? Nem gyűlölködő kérdés, csak egyszerűen kiváncsi vagyok.

2022. márc. 23. 15:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
nagyon erotikus érzéki tud lenni fiuval is.
2022. márc. 24. 12:44
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más érzés. Kezdő vagyok meleg szex terén, és alapból semleges a férfiak teste számomra, azonban ha lelkileg szimpi, akkor leszopom, vagy szopatom, ha a partner is szeretném és ilyen esetben már izgat a fasz és a g3ci. Nem vállalom fel nyíltan. A nők sok szempontból mások, nagyon vonzódom a női nemhez, testileg, és olykor lelkileg is.

40+F

2022. márc. 24. 19:38
 13/19 anonim ***** válasza:
Nagyon jó. Ugyan a párkapcsolat csak nővel működik, a férfiakkal inkább csak a szex. Igaz, volt egy barátom extrákkal, akibe ugyanúgy beleszerettem, ahogy előtte, és utána a nőkbe.
2022. márc. 25. 17:37
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, lánnyal és fiúval is eltudok képzelni párkapcsolatot hosszabb távon is, szex mindent, de gyereket és házasságot csak férfival
2022. márc. 26. 13:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem rossz
2022. márc. 28. 22:18
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

nézzük a jó oldalát: a populáció majdnem száz százalékával képes vagy szexelni, amit az evolúció több féle ***-nin végű vegyi koktélokkal díjaz az agyadban...

:D :D :D

2022. márc. 29. 15:44
 17/19 anonim ***** válasza:
szar
2022. márc. 29. 17:56
 18/19 anonim ***** válasza:
f@szomazegészbeszar
2022. márc. 30. 10:15
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Amíg csak kíváncsi voltam,hogy milyen nővel addig úgy voltam vele, hogy kapcsolat, házasság meg gyerek csak pasival, nővel csak kipróbálnék ezt-azt, inkább szexuális értelemben. Volt egy nő aki nagyon bejött és nagyon egy hullámhosszon voltunk, de ő azt mondta,hogy csak a pasik érdeklik. Közben érdeklődött irántam egy nő, és abba bele mentem, lefeküdtünk. Nem volt az igazi. Később az a nő aki iránt éreztem is dolgokat, meggondolta magát és kapcsolat lett belőle. Érzelmileg nagyon megtaláltam benne mindent, amit egy pasival sosem. Testileg mind a két nemnél megvan,hogy mi vonz jobban vagy miben gondolom egyik vagy másik nemet ügyesebbnek ( ez személyiség függő is, de pl orálban sztem a lányok ügyesebbek az eddigi tapasztalatom alapján). Leginkább a személytől függ h a külseje és a személyisége,hogy fog meg és mennyire van meg a kémia, ha épp szerelmes vagyok valakibe akkor afelé a nem felé húzok jobban. De szexuálisan viszont nagyon vegyes, nem tudnék dönteni.Nem mondanám, hogy egyformán vonz, inkább más dolgok vonzanak. Érezni egy kemény lüktető farkat magamban nagyon izgató, de végig csókolni, simítani egy női testet, szép nagy női mellet szintén nagyon izgató, és nekem egy fokkal izgatóbb mint egy kigyúrt férfi testet. Odabújni egy finom gyengéd női testhez szintén jobb mint egy szőrős férfi testhez ( általánosságban, nekem legalábbis). stb stb.
2022. dec. 21. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!