Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexnek számítok, ha szeretek flörtölni fiúkkal, de más nem történik?
Figyelt kérdés
2022. márc. 22. 21:45
1/14 anonim válasza:
Igen, ha érzel irántuk szexuális vonzalmat.
2/14 A kérdező kommentje:
Csak a játékosság miatt.
2022. márc. 22. 21:52
3/14 anonim válasza:
Ebben az esetben mit jelent a flört pontosan?
4/14 A kérdező kommentje:
Beszélgetés, szexuális utalások mennek, de testileg semmi.
2022. márc. 22. 22:02
5/14 anonim válasza:
Az biztos, hogy egy hetero nem flörtöl fiúkkal.
6/14 A kérdező kommentje:
Hiányzik a kedveskedés. A nők nagyon bunkók. Nekem jól tud esni, ha legalább a fiúk értékelnek. De ettől még nem csinálnám velük.
2022. márc. 22. 22:11
7/14 anonim válasza:
De csinálod. Azért a szexualitás nem csak a dugást jelenti. Ráadásul a biszexualitás különböző mértékű lehet.
8/14 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy enyhe mértékben az vagyok.
2022. márc. 22. 22:26
9/14 anonim válasza:
Ezt nagyon nem értem. Beszélgetni lehet fiúkkal is. Szexuális utalás? Milyen? Arra utalsz, hogy megfognád a farkkát vagy mi,?
10/14 anonim válasza:
Az a gonosz ebbe hogy tuti a másik nem tudja hogy csak játszol vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!