Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőt, aki szexuális élete első felében biszex életet élt, majd már tudatosan csak nőkkel alakít ki kapcsolatot, nem is izgatják a pasik, biszexnek vagy leszbikusnak tekintenétek?
Figyelt kérdés
2022. jan. 15. 18:38
1/2 anonim válasza:
Biszex. De inkább az a fontos, hogy az illető önmagára miként tekint? Nekem biszex élményeim voltak fiatalon, azóta teljesen heteroszexuális életmódom van és a múltam ezen részei titkos foltok maradnak.
2/2 anonim válasza:
Ha a férfiakkal való kapcsolataidban vonzódtál a férfiakhoz, szerelmes voltál beléjük stb, akkor biszex vagy. Ha mostmár csak nőkkel akarsz lenni, akkor nyilván biszex de inkább a nők felé hajlik.
Én leszbikus vagyok és soha nem érdekeltek sehogyan a férfiak, számomra a gondolat is természetellenes és nevetséges.
Ettől függetlenül, vannak olyan nők, akik pl. már évtizedek óta nővel élnek kapcsolatban, vagy inkább a nőket szeretik és a kapcsolataik túlnyomó része nőkkel volt, de azért férfiak is voltak, de ettől függetlenül leszbikusnak nevezik magukat, pedig igazából biszexek.
Igazából annak nevezed magad aminek akarod, ez rád tartozik meg max arra akivel együtt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!