Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit kellene tennem, merre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem, merre induljak?

Figyelt kérdés

Megpróbálom összefoglalni röviden a peoblémám. Az a helyzet, hogy biszexnek gondolom magam, viszont az itt lévö legtöbb pasival ellentétben én a forditott szituban vagyok. Csak pasival voltam még eddig (igaz azt is keveset), nővel nem.

Úgy érzem, hogy a férfiak jobban érdekelnek, de nem tagadhatom, hogy furdal a kiváncsiság, hogy milyen lehet nővel. Az a baj, hogy mivel nem vagyok biztos teljesen a dologban, nehéz kezdeményeznem bárkinél is, mert hát esélyes hogy mégsem menne a dolog, akkor meg ott vagyok megszégyenülvel, ami meg hát az igy is kevés önbizalmamra elég rossz hatással lenne. Pasikkal se régota ismerkedem, annak ellenére hogy már 31 vagyok (hosszú sztori..). Szeretném megtudni hogy hogyan is van ez nálam, de nem valami jött mentel, de a normálisabb nők meg tudjuk, hogy normális kapcsolatot szeretnének, nem valami bizonytalan marhával szorakázni. Szóval nem igazán tudom hogy is kellene ebbe belevágni. Vicces, hogy az emberek nagyrésze itt a pasikkal valo ismerkedéstől fél én meg pont a nökkel valótól. 😅

2022. márc. 22. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
menjél prostihoz
2022. márc. 22. 14:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát a prosti jó ötlet lehet
2022. márc. 22. 14:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Ahhoz nem szeretnék. Tudom ne válogassak, de olyan pasival se ismerkedem aki minden héten mással fekszik össze. Prostival biztos nem menne, mert valahogy alapból taszít a gondolat.
2022. márc. 22. 14:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
csakhogy nőket nehezebb összeszedni, mint kiéhezett pasit. Főleg így, hogy azt sem tudod, mit akarsz
2022. márc. 22. 14:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Épp ez az, ezzel én is tisztában vagyok.
2022. márc. 22. 15:07
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Merre lax kérdező?
2022. márc. 22. 16:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túlságosan végletekben gondolkozol. A bizonytalansággal nincsen semmi gond, nem vagy vele egyedül, és csak addig tart amíg meg nem kapod rá a választ. A nők között is vannak rengetegen akik nem tudják hogy mit akarnak. Vannak olyan nők akik post grasuális szakokon végeztek az egyetemen, de kevésbé vannak tisztában a vágyaikkal mint egy frissen érettségizett 18 éves lány. Biztos vagyok benne hogyha elmész a spanjaiddal szórakozó helyekre, rá fogsz bukkanni értelmesebbnél értelmesebb nőkre, akik nem feltétlenül a “normális” kapcsolatokra mennek. Nem fogod megúszni a kemény munkát, oda kell tenned magad. A magabiztosság, határozottság és az intelligencia krvára szexi, megéri dolgozni rajtuk.
2022. márc. 22. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!