Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem, merre induljak?
Megpróbálom összefoglalni röviden a peoblémám. Az a helyzet, hogy biszexnek gondolom magam, viszont az itt lévö legtöbb pasival ellentétben én a forditott szituban vagyok. Csak pasival voltam még eddig (igaz azt is keveset), nővel nem.
Úgy érzem, hogy a férfiak jobban érdekelnek, de nem tagadhatom, hogy furdal a kiváncsiság, hogy milyen lehet nővel. Az a baj, hogy mivel nem vagyok biztos teljesen a dologban, nehéz kezdeményeznem bárkinél is, mert hát esélyes hogy mégsem menne a dolog, akkor meg ott vagyok megszégyenülvel, ami meg hát az igy is kevés önbizalmamra elég rossz hatással lenne. Pasikkal se régota ismerkedem, annak ellenére hogy már 31 vagyok (hosszú sztori..). Szeretném megtudni hogy hogyan is van ez nálam, de nem valami jött mentel, de a normálisabb nők meg tudjuk, hogy normális kapcsolatot szeretnének, nem valami bizonytalan marhával szorakázni. Szóval nem igazán tudom hogy is kellene ebbe belevágni. Vicces, hogy az emberek nagyrésze itt a pasikkal valo ismerkedéstől fél én meg pont a nökkel valótól. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!