Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van esélyem normális életre? 25F

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem normális életre? 25F

Figyelt kérdés

Tudom ez elég erős kérdés ilyen “fiatalon”, mégis felmerül egyre sűrűbben.

Az a helyzet hogy lassan egy éve vagyok együtt barátnőmmel, akivel szeretjük egymást és szerelmesek is vagyunk, közös jövőt tervezzük és lassan a házasság is tervbe kerül.

Viszont itt jön az a kellemetlen dolog, hogy kb 10 éve vonzanak szexuálisan a srácok is, időnként jobban, időnként kevésbé. Több alkalommal is voltam sráccal de testi kapcsolaton kívül semmi más nem történt és nem is tudnék elképzelni.

Párom nem tudja ezt a múltamról és ennyi idő után úgy érzem hogy nem is lenne azzal kapcsolatban elfogadó hogy én biszex vagyok és hogy vannak olyan vágyaim amiket ő nem tud kielégíteni. Attól függetlenül hogy a melegeket elfogadja.

Elveszíteni nem szeretném semmiért sem, (főleg emiatt nem) így viszont kezdem azt érezni hogy nem lehet teljes az életem és olyan dolog esik ki a következő x évemből ami talán csak rövid időkre de boldoggá tenne.

Mi a véleményetek erről? Van aki hasonló helyzetben van? Valakinek van valami hasznos tanácsa?

Előre is köszi

2022. márc. 21. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Nézd én úgy vagyok vele, hogy elfogadtam. Nem mondom el senkinek. Mindig olyan partnert keresek aki szintén bi és így érti miért fontos, hogy titokban. Sose mondom az igazi nevem, felépített alibivel lépek le, stb. Nekem ez működik. Bár régi vágyam egy olyan srác akivel rendszeresen lehet mert pár tali után mindig elmaradoznak. 29 vagyok most és nekem is kb 15 éves korom óta megy így.
2022. márc. 21. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
Mire gondolsz normális élet alatt? Szerintem ha titkos útjaid vannak és okosan csinálod így is lehet jó életed.
2022. márc. 21. 15:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy van. Bár ezt legjobb lett volna az elején tudatnod a pároddal, még az ismerkedés szakaszában. Bi lány vagyok, én is így szoktam. Voltam kapcsolatban bi sráccal, ő is az elején mondta el. Semmi probléma nem volt, el tudtam volna fogadni ha férfival is van néha, hiszen tudom hogy én nem tudtam volna ugyanazt megadni neki. Mondd el szerintem minél hamarabb, ha erősek a vágyaid és ki szeretnéd őket élni. Ha szeret akkor elfogadja. De ilyen titokkal együtt összeházasodni, főleg ha szexelnél is mással, nem lenne valami szép dolog.
2022. márc. 21. 18:38
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

Vannak ilyen vágyaid ok, de mint feleség nekem k..ra mindegy, hogy a férjem kivel csal meg ha megcsal.

Így ha monogám a kapcsolat nincs értelme elmondani szerintem.

Attól, hogy bi vagy nem bi az ember, mindenkinek lehet olyan vágya amit, mivel házas nem él ki mert nem csalja meg a társát.

2022. márc. 21. 22:57
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem szerencsés hazugságra építeni egy házasságot. Előbb vagy utóbb ki fog derülni, és teljesen jogosan fog elválni tőled és lesz valami nagyon durván csalódott. Tényleg szereted, ha képes vagy ilyen helyzetbe hozni, és ekkora fájdalmat okozni neki?

Az, hogy vonzódsz a pasikhoz, annak meg oka van. Gyerekkori nemi erőszak, állandóan alázó apa, hasonló bántalmazások. Jó eséllyel már nem emlékszel rá, csak ezzel akarsz valamit kompenzálni, újraélni, mert nem sikerült annak idején feldolgozni. A hajlam jó eséllyel mindenkiben megvan erre, csak a kiváltó okkal nem találkoznak.

2022. márc. 22. 01:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló helyzetben vagyok mint te.

Nekem a hármasozás adta a megoldást arra, hogy a párom is megmaradjon, és a vágyaimat is megélhessem.

A megoldás egy olyan partner, aki elfogadja a biszex voltodat, és néha ő is vágyik arra, hogy két férfival szeretkezzen.

És te is vagy annyira nyitott, hogy hármasozzál a barátnőddel, azaz elfogadjad azt, hogy pont elötted szeretkezzen más férfival :)

2022. márc. 22. 07:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

7:

Én is ilyen párkapcsolatban szeretnék élni, persze nekem az enyhe bi tökéletes lenne, de nem tudom, hogy találok-e ilyen komoly kapcsolatot...

F

2022. márc. 24. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!