Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt ez az érzés és mindig ez lenne?
Agyalgatok napok óta ezen, de úgy döntöttem inkább leírom. Pár napja egy vidéken volt dolgom. Egy havernál szálltam meg. Pontosabban az ő lakásukban de csak 1 szobát kaptam. 4 szobás panel 2 kb 20 év körüli bérlő sráccal akik egyetemisták. A 2 srác nagyon rendes volt, kedvesek, stb. A lénye, hogy a 2. nap estéjén a konyhában dumálgattunk és kiderült hogy az egyik masszőr. Mivel fájt a hátam és mindenem a sok cipekedéstől kérdeztem mennyiért csinálja és megmasszírozott. Azonban a masszázs közbe hát felállt a farkam. Ő nem zavartatta magát de néha elsiklott a keze felette. Sőt a masszázs vége felé kicsit verte is. Fura volt de kellemes. Na de másnap reggel ez folytatódott. Mivel csak 12-kor ment a vonatom elvoltam otthon. Kiültem reggelizni. Jött a srác is kicsivel később. Kérdezte hogy van a hátam. Ketten voltunk csak a lakásba. Mondtam, hogy még picit fáj. Hát mondja megmasszírozza szívesen grátisz, hogy kilazuljon. A lényeg a lényeg a srác végül leszopott. Brutális nagyot élveztem. Viszont utána irtó rosszul éreztem magam.
Konkrétan utáltam magam hogy ilyet hagytam, stb. Közbe meg iszonyatos nagyot élveztem. Azóta eltelt pár nap. Ma máshogy látom. Most is hogy írom felállt. Szóval a kérdésem, hogy biszex lennék? Ez az utálósdi normális? Ha más sráccal lennék is ez lenne?
Jó pár évvel ezelőtt volt velem is, egy kollégával.
Első alkalmat hosszú pauza követte, szégyenérzet, stb.
De mégis találkoztunk ismét és utána több,mint öt éves diszkrét barátság alakult ki.
Nagyon jó volt és ha ismét ilyet átélhetnék, akkor örömmel venném. De nem egyszerű, sajnos.
Ez az érzés csak addig van míg el nem fogadod. De az a lényeg, hogy jó volt neked :)
Jó lenne így masszírozni
A kérdésed a saját kérdésemnél került elém.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__biszexualitas__1..
Írtam neked itt egy üzenetet. Ha gondolod majd válaszolj. Volna pár személyes kérdésem, de írtam is üzenetben. Köszönöm előre is ha reagálsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!