Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért volt ez az érzés és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt ez az érzés és mindig ez lenne?

Figyelt kérdés

Agyalgatok napok óta ezen, de úgy döntöttem inkább leírom. Pár napja egy vidéken volt dolgom. Egy havernál szálltam meg. Pontosabban az ő lakásukban de csak 1 szobát kaptam. 4 szobás panel 2 kb 20 év körüli bérlő sráccal akik egyetemisták. A 2 srác nagyon rendes volt, kedvesek, stb. A lénye, hogy a 2. nap estéjén a konyhában dumálgattunk és kiderült hogy az egyik masszőr. Mivel fájt a hátam és mindenem a sok cipekedéstől kérdeztem mennyiért csinálja és megmasszírozott. Azonban a masszázs közbe hát felállt a farkam. Ő nem zavartatta magát de néha elsiklott a keze felette. Sőt a masszázs vége felé kicsit verte is. Fura volt de kellemes. Na de másnap reggel ez folytatódott. Mivel csak 12-kor ment a vonatom elvoltam otthon. Kiültem reggelizni. Jött a srác is kicsivel később. Kérdezte hogy van a hátam. Ketten voltunk csak a lakásba. Mondtam, hogy még picit fáj. Hát mondja megmasszírozza szívesen grátisz, hogy kilazuljon. A lényeg a lényeg a srác végül leszopott. Brutális nagyot élveztem. Viszont utána irtó rosszul éreztem magam.

Konkrétan utáltam magam hogy ilyet hagytam, stb. Közbe meg iszonyatos nagyot élveztem. Azóta eltelt pár nap. Ma máshogy látom. Most is hogy írom felállt. Szóval a kérdésem, hogy biszex lennék? Ez az utálósdi normális? Ha más sráccal lennék is ez lenne?

2022. márc. 20. 10:06
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Nézd, szerintem kapsz egy csomó privit most, lesz aki szívesen benne lesz. Az biztos, hogy nem vagy hetero. A többivel magad kell, hogy dolgozz. Egy folyamat míg elfogadod ezt. Persze az is lehet, hogy más pasival nem fogod élvezni és csak 1x volt. Van ilyen is. Akkor lehetsz heteró. :) Bármi is van ne izgasd magad. Ez a te titkod és a srácé és a mienk mert már olvastuk.
2022. márc. 20. 10:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem kaptam egy privit se, sőt ahogy látod rajtad kívül még választ se. De köszönöm az elgondolkoztató és normális válaszodat.
2022. márc. 20. 10:40
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

Jó pár évvel ezelőtt volt velem is, egy kollégával.

Első alkalmat hosszú pauza követte, szégyenérzet, stb.

De mégis találkoztunk ismét és utána több,mint öt éves diszkrét barátság alakult ki.

Nagyon jó volt és ha ismét ilyet átélhetnék, akkor örömmel venném. De nem egyszerű, sajnos.

2022. márc. 20. 11:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez az érzés csak addig van míg el nem fogadod. De az a lényeg, hogy jó volt neked :)

Jó lenne így masszírozni

2022. márc. 20. 21:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan fedezik fel egy véletlen folytán a szexualitásukat. Ha tetszett akkor a legjobb ha megéled. Hisz öregen már bánhatod, hogy nem tetted.
2022. márc. 21. 08:10
 6/9 anonim ***** válasza:

A kérdésed a saját kérdésemnél került elém.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__biszexualitas__1..

Írtam neked itt egy üzenetet. Ha gondolod majd válaszolj. Volna pár személyes kérdésem, de írtam is üzenetben. Köszönöm előre is ha reagálsz!

2022. márc. 21. 09:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Annyira sok dolog kavarog, de köszönöm a tippeket. Hullámzóak még a gondolataim, de abba látok igazságot, amit írtatok, hogy egyszer élek. Mindenkinek reagáltam privibe akinek kellett.
2022. márc. 21. 14:57
 8/9 sandrisbp ***** válasza:
Teljesen természetes, ami és ahogy történt, és a te utólagos reakciód is az. Hiszen amit csináltál, illetve hagytad, hogy megtörténjen, az az addigi énképedbe nem fért bele, és bizonyos ósdi társadalmi konvencióknak se felel meg. Viszont az jó, hogy el mered ismerni magadnak, hogy élvezted és jó volt. keresd meg újra a srácot, vagy ha a távolság miatt ez nem igazi opció, elég ha nyitott szemmel jársz - és előbb-utóbb biztos másnak is megakad rajtad a szeme, No meg hát van számtalan netes oldal, ahol lehet ismerkedni (pl. ez is :)).
2022. máj. 27. 20:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Agyalok azért folyton.
2022. jún. 1. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!