Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ha nem volt meg baratnötök vagy mar nagyon reg volt, ti bele mennetek abba hogy egy fiu haverotok neha ki elegitsen titeket?
Figyelt kérdés
mondjuk kiverne nektek vagy ilyesmi.
mennyi idösek vagytok?
2022. márc. 19. 08:38
3/30 anonim válasza:
Szeptember óta nincs csajom. Hogy emiatt vagy sem, de elkezdtem ide járni és fiúkkal dumálni. Hagynám, hogy leszopjon igen. Viszont én nem tenném. Illetve én se mennék bele haverral. Sose akarnám, hogy erről bárki tudjon és a haver kockázat lenne.
4/30 anonim válasza:
Hmm. Lehet fura kérdés lesz, de véletlen nem Balázs a neved?
Tegnap este egy Dominik nevű haverom kérdezte meg, hogy nem elégíteném-e ki. Tudja, hogy meleg vagyok ő is és minden haver. Nemet mondtam, mert szerintem csak kanos és heteró. De ha te vagy az szívesen kerítek neked srácot ha ennyire akarod. Én akkor se szeretném mert haverok vagyunk és megrontaná a barátságot.
5/30 A kérdező kommentje:
Nem Balazs a nevem :D
2022. márc. 19. 08:46
6/30 anonim válasza:
Ha bejön a haverom, akkor igen, benne lennék vele.
7/30 Noren1989 válasza:
Nem.
Alapból enyhe bi vagyok.
8/30 anonim válasza:
Engem anno legjobb haver és volt osztálytársam szopott le legelőször :) A lányokat nem érdekeltem túlzottan, viszont ő felajánlkozott és én éltem a lehetőséggel. Előtte 4 évig fantáziáltam róla a suliban, úgyhogy nem vettem rossz néven :) Hatalmasat élveztem :)
9/30 anonim válasza:
Haverral biztos nem, de amúgy előfordul.
10/30 anonim válasza:
Egy ilyen haver jöhetne nekem is. De persze lehet ha ott lenne az alkalom máshogy látnám, de nincs csajom 4 hónapja és gondoltam rá kipróbálom mert egyszer kiraktam a farkam valahova és jött rá a sok dícséret pasiktól is. De csak fiatallal tudnám elképzelni. Vékonnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!