Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van itt olyan aki nőből lett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki nőből lett férfi és minden műtétje megvolt? Megérné megcsináltatni csak azért hogy férfiként lehessek nővel?

Figyelt kérdés

Azért a biszex kategóriába írom, mert amióta rajottem hogy az vagyok(amit nagyon nehéz volt bevallanom magamnak, de kár tagadni), csak arra tudok gondolni hogy mennyire irigylem a férfiakat a szex miatt… biztos vagyok benne hogy 1000x jobb nekik, mint a nőknek.

Ráadásul hetero lány tetszik nagyon és annyira féltékeny vagyok a férfiakra, akik megkapták(ismerek kettőt is) hogy szinte beleőrülök es egesz nap ezen gondolkodom. Szeretnek legalább egy napra férfi lenni hogy megkaphassam…

Egyébként magától a férfi léttől rosszul vagyok, de a szex szerintem csak nekik kedvez…

Eddig sosem voltak ilyen gondolataim csak most.

Még nem próbáltam lánnyal, mert akik tesztettek ők mind heterók voltak es a az egyiket nem is ismerem személyesen.

Csak arra tudok gondolni hogy mennyire jó lehet egy férfinek megkapni egy nőt és ezért akár még át is változnék férfivá…

Nagyon igazságtalan az élet

2022. márc. 13. 16:38
1 2
 11/14 kalandvagy1986 ***** válasza:

Fura ellentmondások vannak a soraidban.

Mi volt nagyon rossz és miért?

Igazából reménytelen érzéseid vannak, amik egy szerelmeshez hasonlóan irreális ötleteket szülnek... Ami egyértelműen látszik h az operáció is "csupán" ezek közé tartozik.

A felcsatolhatós valóban egy furcsa jószág, igaz van kétvégű verzió, ahol mindkét félnek lehet jó akár - persze azt akkor sem fogod érezni amit szeretnél: hogy benne vagy...

"Programozd át" a gondolataidat, próbálj a realitás talaján maradni, különben lelkileg és testileg is kiégsz... Használd azt amid van, hidd el sok öröm forrása lehet! 😉

2022. márc. 15. 09:14
 12/14 A kérdező kommentje:

Hat igen, rossz mentális állapotban fura ellentmondások vannak az ember fejeben.

Nem tudom hogy no vagy e vagy férfi, de ha férfi akkor nem tudhatod hogy milyen egy nőnek. Neked jo az biztos. Bar en meg nem vagyok férfi, de erős a képzelőerőm es tudom hogy nektek sokkal jobb.

Hát igen, mi nem “lehetünk benne egy noben” ez a baj, bar erről mar beszélni is rossz mert nagyon szégyenlős vagyok, inkább hagyjuk.

Az biztos hogy sokkal jobban szeretném azt a not mint férfit, sőt férfit mar nem is szeretnek úgyhogy ez patthelyzet

2022. márc. 15. 23:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, kérdező, senki se tökéletes, és a vágyai is sokfélék az embereknek, senkinek se jó 100%-ban, amije van.

Én nagyjából elégedett vagyok, persze vannak ideáim, különleges elképzeléseim, hogy mi mindent csinálnék még életem során, de ezek esetleges ráadások, vagy megtörténnek ezek is, vagy nem.

Elmondom neked -ha már ezt a témát hoztad fel- engem apm lánynak várt, de fiúnak születtem. Titokban identitásra kétneműnek érzem magam, orientációra pedig biszexnek. Tehát egyfelől szeretem a férfilétet, másfelől vágyom arra is, hogy nő lehesek.

Számomra ideális volna, ha mindkét nemiszervvel rendelkezhetnék. Vagy valami csoda folytán mikor féárfi, mikor női testem lehetne. Amikor férfival szexelek, lány szerepben szeretek lenni legtöbbször. Szóval szívesen cserélnék veled testet időnként... Ráadásul a hétköznapokban sokkal előnyösebbnek látom a női létet, persze nem az 1szl@m értékrendszerűek között, mert oda jobb nem szóletni nőként, szerintem. De Magyarországra szívesen születettem volan lányként, ahogy a férfilét is testzik, de ha nagyon választanom kellene, nő szeretnék lenni. Viszont a természetességhez sokkal jobban húzok, mint a temrészetelleneshez, ezért soha nem műtetném át magam, nem beszélve, hogy a férfitestemet is kedvelem.

De ha egy varázsló elém állna, hogy a marad ék életemre tökéletesen egészséges nővé változtatna, egy pillanatig se haboznék, és belemennék. Úgy, hogy örömmel emlékeznék vissza az edigi férfilétemre. Viszont beleventém magam a női szexualitásba és hétköznapokba. Lelkileg anyai típus vagyok amúgy is, és a nők számára sokkal több a munkalehetőség (és itt nem elsősorban a prostitúcióra gondolok).

2023. dec. 30. 15:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Nőként is álom nőket kaphatsz meg, sőt. A helyedben elmennék pszichológushoz, hogy tanuld meg elfogadni, megszeretni, “átölelni” a nőségedet. Nőnek lenni nagyon jó. Az egy teljesen más dolog, ha a lányok tetszenek. Rengeteg nő nyitott az ilyesmire.
2023. dec. 31. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!