Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk, nektek is nehéz ismerkedni?
A barátommal kerestünk 3.-nak az is nehezen jött össze, mindenkinek jó volt, sok a hangember/kamus. És úgy néz ki hiába mondta, hogy örül nekünk, 1 alkalom volt eddig, azóta alig írt.
A neten találta a barátom.
N
Nagyon sok képgyűjtő srácba futottam bele korábban, úgyhogy az online ismerkedéstől az utóbbi időben kissé elment a kedvem.
Társkeresőket nem próbáltam korábban, elég megoszló véleményekeket olvasok róluk itt, Gyakorin.
Apum borzasztó homofób, úgyhogy nem merem még nyíltan vállalni a dolgot. Nem tudom hogy ez miben tudna változni.
Alapvetően vidékiek vagyunk, de én most egyetem alatt Budapesten vagyok. Ha valamikor, akkor most lenne lehetőségem ismerkedni - de a módját még én sem tudom.
21/Bi/F
Pedig 21 evesen barkit talalhatsz
30 felett mar nehezebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!