Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek mit kezdjek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kezdjek a gyerekkel ha zsarol?

Figyelt kérdés
Egy srác rámírt hogy hallotta meleg vagyok. Küldött képeket amin nagyon jó pasi volt. Aztán kiderült kamu, de én is adtam ki képeket ugyebár. Kitalálta, hogy ha nem elégítem ki akkor a képeim elküldi a barátaimnak. Mondtam, hogy ezt a törvény tiltja és bünteti de bevallom semmi kedvem nem lenne eljárni rendőrségre. Szerintetek elégítsem ki? Amúgy az ilyen mit él át magában?
2022. márc. 6. 09:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha belemész tovább fog zsarolni. Menj el a rendőrségre
2022. márc. 6. 09:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha elmegyek folyton oda kell járjak. Megadom neki azt csá. Hátha lenyugszik. Nem ronda a farka és egyszer kibírom. HA meg zsarol tovább akkor megfenyegetem a rendőrséggel. Bár ez eszembe se jutott tényleg, hogy ha 1x akkor később is. Nem értem, hogy egy 19 éves ember hogy jut ide?
2022. márc. 6. 09:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez ki fog derülni a rendőrség meg talán akkor majd tesz valamit ha tényeg visszaél a képeiddel. (Vagy akkor sem).

Mondd el a barátaidnak hogy meleg/biszex vagy és akkor nem tud mivel zsarolni. Ha tényleg a barátaid meg fogják érteni, ha meg nem akkor meg nincs szükséged rájuk.

2022. márc. 6. 10:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Tovább fog menni a zsarolással, nem csak ezt fogja kérni.

Amit a helyedben csinálnék a következő lenne:

Bizonyítékgyűjtés (screenshotok a beszélgetésről - elejétől végéig)

Profilom privátra állítása (nem láthatná senki sem az ismerőseim, képeim, stb.. - ezt kis ideig, míg zajlik az ügy)

Rendőrségre elmennék a bizonyítékokkal, ezt kinyomtatott screenshotokkal tenném meg/pendrive-ra rakott képekkel

Innentől pedig a rendőrség segít.

Nem akkora macera, mint hinnéd. Kissé kellemetlen lehet, de ez a legkisebbik rossz (szerintem) amit tehetsz.

Egyébként ha a rendőrség jelentkezik nála, akkor 99%, hogy nem lesz mersze folytatni. Töröltetik vele a képeket és pórul járhat egy eljárással.

2022. márc. 6. 10:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Üsd ki!
2022. márc. 6. 22:22
 6/10 honbandi ***** válasza:
100%
Hivasd fel privat szamon hogy beidezik zaklatásèrt. Elfog rajta godolkozni
2022. márc. 7. 21:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Taliz vele nyilvános helyen, vedd fel a beszélgetéseteket, telóval. Irányítsd úgy a beszélgetést, h beszéljen róla h zsarol, valami indokkal lépj le, és küld el neki a felvételt, mond neki vagy lekopik v megy a vidi a yardra, vagy te küldöd el az ő barátainak.
2022. márc. 7. 22:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Na most voltam nála. Amúgy brutál nagy farka van. Megvolt. Reméljük ennyi volt.
2022. márc. 8. 08:33
 9/10 A kérdező kommentje:

Basszus elég beteg hely ez a gyakori.

Ezt most kaptam:

Szia Ezek szerint tetszi a farka! Nekem is 18 as nagyon izgat mittudtál kezdeni vele.Tetszett mikor szivtad es mennyi anyag jött belőle. Te mit szeretsz ha csinálnak veled?? Van kedved a találkozáshoz??

2022. márc. 8. 11:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Zsarolt még azóta?
2022. márc. 12. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!