Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kezdjek a gyerekkel ha zsarol?
Ez ki fog derülni a rendőrség meg talán akkor majd tesz valamit ha tényeg visszaél a képeiddel. (Vagy akkor sem).
Mondd el a barátaidnak hogy meleg/biszex vagy és akkor nem tud mivel zsarolni. Ha tényleg a barátaid meg fogják érteni, ha meg nem akkor meg nincs szükséged rájuk.
Tovább fog menni a zsarolással, nem csak ezt fogja kérni.
Amit a helyedben csinálnék a következő lenne:
Bizonyítékgyűjtés (screenshotok a beszélgetésről - elejétől végéig)
Profilom privátra állítása (nem láthatná senki sem az ismerőseim, képeim, stb.. - ezt kis ideig, míg zajlik az ügy)
Rendőrségre elmennék a bizonyítékokkal, ezt kinyomtatott screenshotokkal tenném meg/pendrive-ra rakott képekkel
Innentől pedig a rendőrség segít.
Nem akkora macera, mint hinnéd. Kissé kellemetlen lehet, de ez a legkisebbik rossz (szerintem) amit tehetsz.
Egyébként ha a rendőrség jelentkezik nála, akkor 99%, hogy nem lesz mersze folytatni. Töröltetik vele a képeket és pórul járhat egy eljárással.
Basszus elég beteg hely ez a gyakori.
Ezt most kaptam:
Szia Ezek szerint tetszi a farka! Nekem is 18 as nagyon izgat mittudtál kezdeni vele.Tetszett mikor szivtad es mennyi anyag jött belőle. Te mit szeretsz ha csinálnak veled?? Van kedved a találkozáshoz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!