Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irigylem a 18 cm feletti méretet?
Nekem 14 cm és tök jó a szexuális életem, ill. ami mögöttem van élmények! Soha nem volt rá panasz, vagy gond vele.
Viszont van két nagy mérettel megáldott haverom. Egyik nős ezer éve, neje a második partnere, mással soha nem volt. Ők jól megvannak elmesélése szerint, de tövig neki sem megy be, az orálnál pedig csak kicsit. Másik haverom vénlegény. Ötvenes és még mindig keresi a megfelelő nőt. Egyre depressziósabb a csalódások miatt. Azt szokta mondani (sokszor halottam már tőle): Ismerkedni ő is ruhában szokott, tehát nem látnak a nadrágjába a nők. Tehát, nem könnyű neki sem a párkeresés. Amikor végre szexhez érnek, tíz nőből 7 megijed a méretétől és legfeljebb kézzel játszik vele. Érdekesnek tartják, lelkesek érte, de dugni nem akarnak ekkorával. Ha mégis, akkor nem nevezné élvezetesnek a folyamatos félelmüket. Több nőnek fáj és nem akarja a behatolást. Tízből egy élvezi, de nem akarja többször és lelép. Csupán kettő aki élvezi és akarja is. Viszont haverom nem egy Casanova, így hónapok vagy évek alatt talál rá arra, akivel élvezetes a szex. De sajnos, eddig soha nem avval volt jó a szex, akivel együtt tudna élni.
50F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!