Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 centi hosszú pénisz az nem kevés? Irigylem egy kicsit azokat akiknek nagyobb van, olyan 17-19 cm.
Nem kevés. Nekem fáj ha nagyobb.
22L
Nem keves.
Ha ugyesen hasznalod, nem 2 percre vagy kalibralva akkor sosem lesz bajod :)
Szerintem partnerfüggő... Nekem is olyan hosszú van és a barátnőm eleinte sokszor panaszkodott, hogy nem érez semmit, de sok pózt kipróbáltunk és én is próbáltam fejleszteni a technikámon plusz még segédeszközöket is bevetünk így már azért elég kellemes neki is. Viszont mesélte hogy sok barátnője meg panaszkodik hogy fáj nekik mikor csinálják a barátjukkal mert nagy van nekik, szóval az sem jó ha túl nagy...
Ui.: Am én is irigy vagyok azokra akiknek nagyobb van, meg iszonyatosan szarul szoktam magam érezni mikor a barátnőm elmeséli mekkora volt az exének... De úgysem tudunk a méreteinkel mit kezdeni és ne csüggedj a 14 bőven egy átlagos érték, ismerek nem egy olyat akinek csak 12-11 van ők mit szóljanak akkor...
"Nem keves.
Ha ugyesen hasznalod, nem 2 percre vagy kalibralva akkor sosem lesz bajod :)"
Na igen, ez a nem mindegy, egy nagy, vastag farokkal nem kell fél óráig reszelgetni a nőt, meg trükközgetni mindenféle "ügyes" használati módokkal, hátha valahogy nagy nehezen sikerül valami érzékeny pontot eltalálni.
Ha jól felizgatod a csajt, akkor egy vastag f-sztól pár perc alatt már fennakadt szemekkel élvez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!