Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk nektek fix szexhaver kell vagy mindig új?
Figyelt kérdés
Hány éves vagy? Passzív?2022. márc. 4. 11:52
1/11 anonim válasza:
Ha fiatal, lányos, és aktív, akkor állandó kell.
Egyébként csak alkalmi.
F 38
2/11 anonim válasza:
Fix,akivel titokban csináljuk,hogy senki sem tudja rajtunk kívül.
3/11 anonim válasza:
Fix,akivel ha kedvem van osszebujunk es kenyeztetjuk egymast.
De akikkel voltam,azok nagy resze csak “gyujtogette”.
4/11 anonim válasza:
Fix, megbízható, értelmes passzív férfi.
Diszkréten maximálisan !
5/11 anonim válasza:
Csak fix aktív férfi partner De sajnos nem igazán lehet ilyet találni
6/11 anonim válasza:
Változó, szeretem a változatosságot, de vannak bejáratott "kanjaim" is. A kor legtöbbször nem számít, de a fiatalokkal párszor megjártam már, mégis inkább őket szeretem. (18-27)
43 passzív-uni vagyok.
8/11 anonim válasza:
Egy fix állandó megbizható diszkrét aktív partner. Csak mi tudnánk róla. Olyan titkos kapcsolat.
9/11 anonim válasza:
33. Nekem allando kene. Egy uni. Akivel ki lehet fullozni a szexet.
10/11 anonim válasza:
Voltam már fix partnere biszex pasinak, csak sajnos a felesége miatt más városba költöztek. Aki állandót keres, az írhatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!