Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek egy 40es ferfi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 40es ferfi, összejöhet egy 25ig sráccal szexhaver+baratsággal?

Figyelt kérdés

Jó lenne egy normális sráccal....

Akit nem csak a......érdekel!

2021. nov. 11. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én összejönnék tőlem idősebb úrral (főként csak azzal), de a barátságot nem tudnám garantálni, ha nem jövünk ki amúgy. Meg én eleve inkább bdsm alapú kapcsolatot keresek, ahol alárendeltje lehetnék az idősebb férfinak. 21/F
2021. nov. 11. 13:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én sokkal idősebb vagyok de a legfiatalabb stabil partnerem 18 éves.

Papinak hív és bújik mint egy kis cica.

2021. nov. 11. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki azzal jöjjön össze, akivel jól érzi magát.

Ne másra hallgasson,ne más véleménye számítson !

Egy ilyen bújós "cicát" én is szeretnék, Mikulásra :)

50+, Bp

2021. nov. 11. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az mondjuk tuti, hogy ekkora korkülönbség már más generációt jelent, más élet szakaszt, más prioritást.

A legtöbb tizen-huszas bulizni, jönni-menni akar, elköteleződni annyira komolyan még talán nem.

A legtöbben össze-vissza dolgoznak, vagy van szabadnapjuk vagy nem.

Személyiségre is nagyon sokat tud valaki változni mondjuk 17 és 23 között, pusztán amiatt, hogy elkezd a saját lábára állni.

A negyvenesek meg már kiforrott személyiséggel, szokásokkal élnek, és a prioritás nem az, hogy hol lehet berúgva-szívva dorbézolni este 8tól reggel 11ig heti háromszor.

Egy negyvenesnek már nem igazán van ideje kivárni, hogy az a 22 éves 3-4 év múlva milyen ember lesz, milyen célokkal, és újrakezdeni ha a srác dobbant.

A legtöbb 40es azért már megállapodott, van állása, lakása amit nem ad fel egykönnyen, és habár ez elsőre vonzó, egy idő után azért a fiatalabbnak olyan érzése lehet, hogy neki kell idomulni mindenben.

Azt az érzelmi érettséget amit valaki 20 év alatt ér el, nagyon nehéz behozni.

És ez jelent valszeg erőfölényt is, az idősebb javára, pusztán az élettapasztalat és az anyagi stabilitás miatt.

Szóval ja, értem én hogy egy húszéves teste vonzó, pláne ha a korodbeliekhez nézed, de egy kapcsolat nem csak a kefélésről szól hosszabb távon.

2021. nov. 15. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!