Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mandarin1928 kérdése:
Lányok! Titeket vonz olyas fajta hármas, ahol két lány és egy fiú van?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel nagy keresésben vagyunk:) 22 éves létünkre nagyon vonz minket különféle felállás. Most egy hölgyet keresünk, de tapasztalatunk szerint nagyon kevés ember érdeklődik ezek iránt. Ti hogy vagytok vele?2022. márc. 1. 14:12
1/9 anonim válasza:
Nem.
A 2 fiu egy lany sem, bar ha választani kéne akkor 2 fiu. Undorral tolt el a leszbiseg.
2/9 anonim válasza:
Nem vonz. 2 fiú 1 lány viszont igen :D
4/9 anonim válasza:
Mi egy jó ideje lányt keresnénk 3.-nak;-)
5/9 A kérdező kommentje:
Érdekes. Tinderen és mindeféle egyéb fórumon annyi, de annyi "hirdetést" látni olyanokról, akik konkrétan hármast keresnek. Valahogy mégis az a vége, hogy elűnik az adott személy:D
Nehéz kiigazodni ezeken. Gondolkodtunk már swinger klubbon is:D
2022. márc. 1. 16:16
6/9 anonim válasza:
Keressetek fiut, abbol tobb lesz a jelentkezo.
7/9 A kérdező kommentje:
Tudom sok mindenkinek nagyon furcsa, de abszolút nem kérek az okoskodásból. Fiúval volt már kétszer, most lányon van a sor:D
2022. márc. 1. 16:31
8/9 anonim válasza:
Swinger klub, az jó ötlet, bár ott is hamarabb találtok pasit, mint lányt. De nem lehetetlen.
9/9 anonim válasza:
Én még nem voltam hármasban de párszor gondoltam rá, hogy milyen lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!