Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lanyok,kiprobalnatok egy ket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok,kiprobalnatok egy ket lany egy fiu felallast ahol a lannyal is foglalkoznatok?

Figyelt kérdés
Szex

2020. jún. 4. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ki szokták próbálni - pl. swingerben, de hogy nálad bejelentkezzen két nő "na gyere" azt nem tartom valószínűnek. Sőt a társkeresőkön is erre hajt a párok többsége (mármint 3.-nak lányt), úgyhogy kösd fel a gatyád ha erre vágysz.
2020. jún. 4. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Már próbáltam 18/l
2020. jún. 4. 22:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbálnám, de nem itt gyakorin megismert emberekkel.
2020. jún. 4. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak kipróbálnám, hanem ki is próbáltam.
2020. jún. 5. 00:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kipróbálnám, számomra izgató nagyon.
2020. jún. 5. 11:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Pont a másik lány dolog miatt próbálnám ki
2020. jún. 6. 02:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Ha már hárman vagyunk akkor mindenkivel illik foglakozni.

Elsem tudom képzelni,milyen lehet úgy csinálni bármit,sexben úgy hogy 1résztvevőt kihagyok/kihagyunk.

2020. jún. 6. 23:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Bár nekem is lenne szerencsém 2 ilyen csajjal összekerülni... :) 14-21 éves korcsoport lenne a legjobb de pár évvel idősebbek elől sem zárkóznék el ...
2020. jún. 7. 00:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!