Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok,kiprobalnatok egy ket lany egy fiu felallast ahol a lannyal is foglalkoznatok?
Figyelt kérdés
Szex2020. jún. 4. 21:10
1/8 anonim válasza:
Ki szokták próbálni - pl. swingerben, de hogy nálad bejelentkezzen két nő "na gyere" azt nem tartom valószínűnek. Sőt a társkeresőkön is erre hajt a párok többsége (mármint 3.-nak lányt), úgyhogy kösd fel a gatyád ha erre vágysz.
3/8 anonim válasza:
Kipróbálnám, de nem itt gyakorin megismert emberekkel.
4/8 anonim válasza:
Nem csak kipróbálnám, hanem ki is próbáltam.
5/8 anonim válasza:
Én kipróbálnám, számomra izgató nagyon.
6/8 anonim válasza:
Pont a másik lány dolog miatt próbálnám ki
7/8 anonim válasza:
Persze. Ha már hárman vagyunk akkor mindenkivel illik foglakozni.
Elsem tudom képzelni,milyen lehet úgy csinálni bármit,sexben úgy hogy 1résztvevőt kihagyok/kihagyunk.
8/8 anonim válasza:
Bár nekem is lenne szerencsém 2 ilyen csajjal összekerülni... :) 14-21 éves korcsoport lenne a legjobb de pár évvel idősebbek elől sem zárkóznék el ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!