Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nektek ez a fiú, és a stílusa?
2022. febr. 26. 22:51
1/46 anonim válasza:
Női szemmel nagyon nem. Semmi fériasat nem látok benne, tipikus ma divatos tömeg tinisrác megjelenése van.
2/46 anonim válasza:
Mackónadrág,fehér zokni. Nagyon gagyi.
3/46 anonim válasza:
Nekem sem, egyáltalán. Tipikus fuckboynak néz ki, ami azt sugallja hogy a személyisége se lehet egy főnyeremény, nem csak a külseje. L
4/46 A kérdező kommentje:
Köszi eddigiek
2022. febr. 26. 23:06
5/46 anonim válasza:
Ő valami papnövendék?
Amúgy a korához illően trendi, nekem felnőtt szemmel ez gyerekes. Nem azt mondom, hogy hű de legyen konszolidalt, de ez így elég fura.
6/46 anonim válasza:
A piercing nem lenne akkor fullos!
7/46 anonim válasza:
Én azt hittem, itt vagy fiúk válaszolnak, vagy olyan nők, akiknek nemhogy a kevésbé férfiassal nincs bajuk, de egyenesen a nőkhöz is vonzódnak. Biztos, hogy mindenki jó rovatban jár? Fradi-pályaval sréhen szemben az italozónál láttam egyik nap négy tarkófejű masszív tagot erősen hangoskodni, ott tessék akkor férfiasságot méricskélni, ha itt nincs elég.
Kép: Nem mondom, hogy pont ő lenne az esetem, de tőlem kap egy pirospontot.
9/46 anonim válasza:
#7, hiába vagyok biszex lány, attól még ráz a hideg az ilyenektől.
10/46 A kérdező kommentje:
Dehogy. Miért lenne?
2022. febr. 27. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!