Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik ennek a nőnek az arca/stílusa/frizurája?
Figyelt kérdés
Szerintetek vonzó?
https://www.youtube.com/watch?v=I1_no1MKMyc&list=PLLbVIN5-th..
6:39-től jön ő.
2021. jan. 27. 17:57
A kérdező szavazást indított:
Fura, nem jó fizimiska.
Szép, csinos, vonzó.
Olyan közepes körüli.
37 szavazat
4/14 anonim válasza:
Hosszabb hajjal jobb lenne, de amúgy egy patront megér. Mondjuk nekem a rövidhajú nő is tetszik, ha bejön az arca.
5/14 anonim válasza:
Nem álmaim nője, de bejön nekem.
6/14 mikeXxX válasza:
Isten ments ettől a leszbikus lidérctől! 41f
7/14 A kérdező kommentje:
Akiknek nem tetszik, azoknak az arca nem jön be?
Ki van valamennyire sminkelve, de szerintem átlag fölötti az arca mindenképpen.
2021. jan. 28. 15:42
8/14 anonim válasza:
nem számít, van-e smink, vagy sem. elég durvák az arcvonásai, és ezzel a frizurával párosítva tisztára olyan az összhatás, mintha rambót látnánk női kiadásban
9/14 A kérdező kommentje:
"elég durvák az arcvonásai"
Nem tudom mire gondolsz. Az állkapcsa nem szögletes, a szemei inkább nagyok nem mélyen ülők.
Szerintem nincs tipikusan férfias arcberendezése.
2021. jan. 28. 21:56
10/14 anonim válasza:
Csinos, jól néz ki. Hosszabb hajjal nőiesebb lenne. Világosabb hajjal lágyabb lehetne az összhatás. Értelmes, normális nőnek tűnik.
Jók az adottságai. Szép a bőre, nincsenek rajta finom ráncok, fehér a foga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!