Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúként féltékeny vagyok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúként féltékeny vagyok a szép lányokra, amiért a legtöbb és legjobb pasi rájuk figyel. Ez normális? Mások is éreznek így?

Figyelt kérdés

2022. febr. 24. 17:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%

én is férfi vagyok, de nekem rohadtul nem hiányzik

mi a jó abban, hogy mindig mindenhol próbál rád nyomulni egy rakás tróger? a nem túl jó karban levő nőkollégák meg fújnak rád pusztán azért, mert érezhetően jobban nézel ki náluk? a férfi kollégák meg csak egy dekoratív kis p.csának tartanak?

2022. febr. 24. 18:00
 12/18 anonim ***** válasza:
88%

Csak elolvastam a válaszokat és a beszélgetéseket, de most én írom le a véleményem lányként.

Abba teljesen igazatok van, hogy ha nő vagy akkor könnyebb szexelni és azzal pénzt keresni.

DE ha normális életet szeretnétek élni és gyereket kinyomni a puncitokból és havonta vérezni és félig meghalni a hasgörcsöktől akkor viszont nem gondolom, hogy jobb lenne.

Elhiszem, hogy férfiként is nehéz, de nem szexből áll a világ. Nektek se lesz majd könnyű eltartani a családot ha az Anyjuk otthon lesz a picivel stb. szóval nem azt mondom hogy nektek könnyebb. Férfinek és nőnek egyaránt nehéz lenni, csak más dolgok miatt.

2022. febr. 24. 18:04
 13/18 anonim ***** válasza:

"havonta vérezni és félig meghalni a hasgörcsöktől"

endometriózis gyanú

2022. febr. 24. 18:10
 14/18 A kérdező kommentje:
12 Igazat adok neked, ezek miatt maradnék is a férfiéletnél. 😅 A szépségeteket irigylem, amiért csodálnak titeket a férfiak, (bi vagyok szal én is 😏) de engem nem vesznek észre. 😅
2022. febr. 24. 20:55
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Az igaz, hogy a csajok sokkal könnyebben szereznének szexpartnert, hisz ha egy nő random 10 pasinak felajánlja magát 10- 9 pasi be is vállalná, fordított esetben meg jó ha 1-2.

Viszont ez a hátrány is, nehezebben találnak társat mert nagyon szűrni kell, hogy kik azok akik csak a dugásra mennek.

2022. febr. 25. 00:39
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Ez nem csak a szexről szól. Az érzelmi rész is, illetve maga a feminizmus, nőiesség.

Nagyon nehéz ezt pontosan leirni, hogy mi ez, de nem csak fizikai szint, több annál. Magára a nőiességre vagyunk irigyek.

2022. febr. 25. 06:04
 17/18 anonim ***** válasza:
73%
Péniszirigyseg??? 😂 az mi?
2022. febr. 25. 13:34
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

A péniszirigység egy létező pszichológiai fogalom:

[link]

2022. febr. 25. 16:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!