Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk, ti hogy mondtátok el a csajotoknak?
Figyelt kérdés
Sziasztok bi fiúkhoz szól a kérdés, van barátnőm,de nagyon szeretném kiprobálni két fiú és a csajom egy ágyban. Ti hogyan beszeltetek meg a csajotokkal,hogy ez egy erős vágy amit szeretnétek kiprobálni de őt viszont emiatt semmiképp nem szeretnéd elvesziteni. Imádom a barátnőm, de nem hagy nyugodni a vágy egy édes hármas fiúval.#Bi fiúk egy lánnyal
2022. febr. 22. 12:50
1/4 anonim válasza:
Én eleinte csak a biszexualitásról beszéltem, úgy általában és miután meggyőződtem róla,hogy nem utálkozik,csak akkor mondtam el,hogy én is az vagyok.
2/4 A kérdező kommentje:
1/1 erről én már sajnos elkéstem. 😳🙄 Jah még sosem voltam úgy bi fiúval, csak régebben közös hokik történtek haverral többször is. De amióta együtt vagyunk barátnőmmel csak vele, de az érzés sajnos nem múlt el, sőt hiányzik a közös hokizas, mert persze egyedül azért még most is csinálom néha.
2022. febr. 22. 13:41
3/4 anonim válasza:
Szőrös lesz a tenyered, ne hokizz
4/4 anonim válasza:
Én akkor tárgyaltam meg vele, mikor az exekről volt szó.
Tudomásul vette, neki is van múltja, nekem is.
Más kérdés, hogy én nem vágyom a páromon kívül másra, így a bármilyen hármas játékokat nem kellett soha felvezetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!