Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna, ha a csajotoknak nincs orgazmusa?
Ha a barátnőtökkel való kapcsolatban minden rendben van, jól megvagytok, szeretitek egymást, akkor problémát okozhat, hogy nem bír elélvezni? De így fizikailag nem...
Egyébként szereti és igényli a szexet (testileg is!), kezdeményez és vevő az újdonságokra.
Kizáró ok, hogy nem tud élvezni, vagy azért járnátok vele, ha - ismétlem -, minden más okés volna?
Én is ilyen vagyok. Eddig elfogadta ezt minden párom/ szexpartnerem. A jelenlegi párom viszont többször szóvá tette, szerintem az ő egóját eléggé bántja a dolog. De emiatt nem szakítana, szimplán ha tippelnem kéne akkor többször megfordul a fejében hogy sz..rnak érzi magát hogy nem sikerül elérnie hogy elélvezzek.
Viszont nevetséges lenne ha egy ilyen miatt hagyna el bárki is.. nem tehetek róla, világ életemben ilyen voltam... magyarul a saját egója miatt ha szakít valaki, az szerintem nagyon gáz...
N
nem zavarna annyira, ha őt sem
viszont azért próbálkozni szabad :)
F
Jó olvasni,hogy egyes férfiakat zavarja,ha nincs orgazmus a nőnek.
Tetszik,hogy tesznek is ellene.
Az enyémet nem sűrűn izgatja,hogy van e vagy nincs. Úgy van vele Ő elvégezte dolgát...
Enyhén gáz!
Én sem tudok elélvezni 2 éve az első barátommal, ő engem hibáztat hogy nálam nem okés valami...
19/L
Igyekeznék, hogy rájöjjünk, mitől élveznél el. Keresnék megoldást, mert a legjobb az, amikor a nő elélvez a kezeim között.
Zavarna, de nem szakítanék ezért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!