Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet-e belevágni heteró múlttal egy fiús nyitásba 58 évesen? Kaphatok válaszokat a kérdéseimre, ha kipróbálom?
Szeretnék kérdezni tőled, mint olyantól, aki már átélte és ismeri azt amiről én még csak gondolkodom.
Érdekelne a véleményetek arról, hogy mit gondoltok az útkeresésemről? Szabad elindulni rajta? Mitől lehetne jó vagy rossz?
És bár idős (58 éves) és nős vagyok, újabban még is nagyon foglalkoztat (és izgat) a kérdés, hogy milyen lehet egy másik férfival kielégítenünk egymást.
A csókot, az ölelést, a "klasszikus szeretkezést" nem igazán tudom elképzelni magamról egy férfival, de az odaadó, egymásra figyelő gyengéd kézimunkát és orált az igen :)
Nem tudom, hogy ez a vágy, ez az izgalom csak fantázia, vagy valódi :)
Amikor a pasikat nézem, hogy valyon melyikkel tudnám élvezni és megtenni azt, hogy a kezembe veszem a fakát, majd ráhajolok és szopom őt, vagy fordítva, azaz a fejét simogatom, miközben ő szopja az én farkamat, olyankor csak nagyon kevés olyat fiút- férfit látok, akivel eltudnám ezt elképzelni.
Ja még annyit arról, Magyaro-on kb 1985ig / 1987ig mi volt jellemző, félreértés ne essék, hetedik osztályban volt hivatalos tan anyag a szexualitásról, állatok, emberek, de teljesen száraz, tudományos módon, ovuláció, menzesz...
Na ja, de a hetedikesek akkoriban is 12-13 évesek voltak már!
Nem ifjabbak!
Bezzeg a cicis poszterek mentek a 70es években is... XD
Ciciról lehetett beszélni, punciról meg nem, a felnőttek meg kódszavakat használtak a dugásra, ha meg káromkodtak, sok gyerek semmit nem értett abból, mi az, hogy "a p.csába", vagy "vazze".
A mai fiataloknak mondom, hogy kb így képzeljétek el (elolvasandó ehhez az előző hozzászólásom, ha érdekel - 21:37-es -).
Na most, ilyen légkörben fedezze fel valaki magában, hogy ő meleg, vagy biszex, és esetleg nem hetero...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!