Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi heteró/bi srác hol keressen normális (első)partnert?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 28 éves heteró életet élő értelmiségi srác vagyok. Körülbelül tíz éve foglalkoztat a gondolat milyen lehet kipróbálni pár dolgot egy másik fiúval. Hol keressek erre partnert? Társkeresőket próbáltam annó, katasztrófa. Mindenhol csak a képcsere, autód van-e stb kérdések jönnek fel, de a cél nem ez, hanem egy diszkrét barátság. Valakinek van tapasztalat e téren?2022. jan. 25. 14:12
1/20 anonim válasza:
10 éve?
Nem kapkodtad el testvérem.
Tetszik az értelmiségi kifejezésed.
Szerintem szimpi lenne ezt bizonyítanád, nem pedig meggyőzni akarnál erről.
De azért sok sikert more.
2/20 A kérdező kommentje:
1-es, Senkinek nem kell bizonyítanom semmit, főleg neked...
2022. jan. 25. 14:26
3/20 anonim válasza:
Milyen kis harcias vagy. Tetszik hogy ilyen vagy. Szeretem letörni az ilyen fiúcskák szarvát.
4/20 anonim válasza:
Nos ez a leírás izgi. Kicsit magam látom benned. :D
Csak én nem nézelődtem még sehol. Eddig csajokkal voltam és izgat a gondolat, hogy megdugjak egy srácot. De nekem kb annyi a feltétel, hogy egészséges, fiatal, vékony és DISZKRÉT legyen. Illetve ha okés legyen benne többször is. Ennyi. Melyik társkeresőn voltál? Te aktív lennél szintén?
5/20 A kérdező kommentje:
Hát igazából planet, eropolis, stb hasonló oldalak. A diszkréció nálam is az első helyen van, "a sírba viszem" az biztos.
2022. jan. 25. 14:40
6/20 anonim válasza:
Milyen a szaros seggbe betenni?
7/20 anonim válasza:
Én találtam már itt 1-2 normális "havert".
Szoval akár itt. 30F
8/20 anonim válasza:
Innen addig normális valaki,amíg nem kell találkozni.Akkor aztán eltűnik mindenki, gondolom, még le is tilt.:)
9/20 anonim válasza:
Van pozitív tapasztalatom is,de több a negatív.Mindenhol sok a kamus.Ha türelmes vagy,van esély azért.Pl.itt,de az indexen is sokan keresnek.
10/20 anonim válasza:
Az a baj a társkereső oldalakkal, hogy túl "nettósak". Ez lehetett volna esetleg jó dolog is, de rendre nem volt az. Hozzám hasonlóan tapasztalatlanokat nehéz találni, mert általában pont ők nem keresik aktívan a lehetőséget. De majd hátha...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!