Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kíváncsi heteró/bi srác hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsi heteró/bi srác hol keressen normális (első)partnert?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 28 éves heteró életet élő értelmiségi srác vagyok. Körülbelül tíz éve foglalkoztat a gondolat milyen lehet kipróbálni pár dolgot egy másik fiúval. Hol keressek erre partnert? Társkeresőket próbáltam annó, katasztrófa. Mindenhol csak a képcsere, autód van-e stb kérdések jönnek fel, de a cél nem ez, hanem egy diszkrét barátság. Valakinek van tapasztalat e téren?
2022. jan. 25. 14:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Hogy tudtok úgy találkozni valakivel, hogy nem tudjátok arcra hogy néz ki? Én is biszex vagyok és rólam sem tudja senki és soha nem is fogja, de én így nem tudnék találkozni senkivel. Ha valakinek nincs számomra vonzó arca (is), akkor fel sem állna rá.

28/F

2022. jan. 25. 18:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló korú vagyok, nekem snapen elég jó tapasztalatom van.
2022. jan. 25. 21:24
 13/20 A kérdező kommentje:
11-es. Úgy nem. Alap hogy lássuk a másikat, és ki alakuljon egy baráti viszony... Ezért keresek már vagy tíz éve partnert erre, mert vagy nem bízom benne, vagy nem néz ki jól.. Rólam sem tudja senki, sírba viszem...
2022. jan. 25. 21:25
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló vagyok én is, csak 26 éves. Írjatok.
2022. jan. 25. 22:17
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Én kezdő passzív srác vagyok, leginkább kezdő aktív srácokkal szívesen ismerkednék.

33/F

2022. jan. 27. 17:47
 16/20 anonim ***** válasza:
33%
Bocs de a netes ismerkedés alapja a képcsere, szóval ha ez neked nehézkes, akkor kb ennyi volt a szitu…
2022. júl. 1. 10:09
 17/20 anonim ***** válasza:
70%

Hú de kis gyámoltalanok vagytok ! Ha akartok, találtok !!

Én 60 fölötti vagyok, és mégis össze jön egy ismerkedés elég könnyen. Főleg nyáron könnyű ! Strandon, uszodában, én pl. járok Nudira, ott már nem egyszer ! Itt a Gyk-n e-mail csere és találkozás. És még ott van egy pár netes oldal.

Vagy nem veszitek észre a jeleket ?? Figyeljetek FIÚK !!

2022. júl. 17. 10:57
 18/20 anonim ***** válasza:
49%
Mot takar a "passzív" srác ,meg az "aktív" srác?
2022. júl. 30. 20:33
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is abban bízom hogy akár itt is lehet találni.

Kezdő vagyok. 32F kom.eszt.megye

2022. szept. 5. 16:16
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szinte lehetetlen normális partnert találni Hiába igényes ápolt sportos vagyok 38 évesen már nagyon nehéz aktívat találni
2022. szept. 6. 16:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!