Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes megélni a bi vágyakat férfiként, vagy inkább elfojtani?
Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 17:46
1/19 anonim válasza:
Én is szeretném megélni.
Még nem tettem.
2/19 anonim válasza:
Amit oregsegedre banni fogsz az amit ki akartal de elmulasztottal kiprobalni. Szerintem meg kell elni. En is sokaig nem tettem es most banom, hogy nem leptem hamarabb.
3/19 anonim válasza:
Tapasztaltként mondom, ha nem éltem volna meg, sokat veszítettem volna.
Elfojtás csak gondot okoz, ha nem most, később.
Egyre figyelj, hogy kivel éled meg....megbízható és minden téren egészséges legyen a partner !
4/19 anonim válasza:
Több évnyi rágódás után pár hónapja határoztam el magam én is. Nem tudok felülkerekedni a gondolaton és ez lassan az élet többi pontján is negatívan hat rám. Azóta egy társ - szexpartner kereső oldalon regisztráltam is magam, egyelőre kevés sikerrel. Nem akárkivel szeretném megélni a vágyaimat, hanem egy megbízható és egészséges sráccal. Neked is ezt ajánlom. :)
5/19 anonim válasza:
meg sosem voltam fiuval, de neha nagyon vagyok ra hogy kiprobaljak egyket dolgot :) szerintem erdemes lehet kiprobalni ha van ra megfelelö partner. nekem nincs sajnos
6/19 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok vele.
Ha gondolod írj
7/19 anonim válasza:
Megélni!
Minél többször!
Nem tudnám elképzelni az életem a biszex adta örömök nélkül!
8/19 anonim válasza:
Valaki ha erdelyi kozuletek irjon ram, esetleg egyutt megelhetjuk.
9/19 anonim válasza:
Mindenképpen érdemes, nem jó dolog elfojtani. Később bánni fogod.
10/19 anonim válasza:
Sokat gondolkodtam én is rajta. Végül 26 évesen volt az első. Nem bántam meg, most is megtenném. Szóval én is azt mondom, mint az előttem szólók. Úgy erzem sokat veszítettem volna, ha nem próbálom ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!