Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is, aki azért nem merte még kipróbálni pasival, mert fél, hogy elkap valamit?
Kezdő crossdresser passzív srác vagyok. Nagyon régóta fantáziálok arról, hogy kipróbáljam pasival. Vibrátort rendszeresen használok, de izgatna igazival is, nagyon kipróbálnám már. De sajnos fiúk egymás közt elég gyakran váltogatják a partnereiket, ismerkedés közben is mondják, hogy hány srácot d*gtak már meg, félek, hogy elkapom valamit. Persze óvszer, de az sem 100%, főleg, hogy orálisan nyílván nem a gumit szeretném szopogatni, plusz szeretném, ha a számba menne el a srác.
Neten ismerkedem, de ez mindig visszatart, főleg amikor megmondják mennyivel voltak korábban. Egyszer egy szűz sráccal majdnem sikerült, de a végén összejött egy lánnyal, így nem akarta már, pedig ő jackpot lett volna, még egy szűz srácot nem találok 😀 volt még egy kezdő srác, aki hosszú kapcsolatban élt egy lánnyal, vele is benne lettem volna, de randi előtt beijedt és eltűnt.
Más is van hasonló helyzetbe? Vagy csak én izgulnom túl ezt a dolgot?
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!