Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal srácok, ti kipróbálnátok a kölcsönös farokverést egy harmincas pasival?
Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 08:54
1/14 anonim válasza:
Attól függ hogy néz ki az adott pasi🤷♂️
3/14 anonim válasza:
Nem. csak saját koroszállyal és akit ismerek. Idegennel semmit.
6/14 anonim válasza:
Csak farokverés? De egy puhapöcs valaki. Nem szeretem az ilyen férfiakat akik csak a felszínt kapargatják.
7/14 anonim válasza:
Sodi, te vagy az? :D
Egyetértek egyébként az előző válaszolóval: kiverni magamnak is ki tudom egyedül, ha valaki mással is adódna lehetőség akkor biztosan több lenne.
8/14 anonim válasza:
#7 nem. Egyébként rendben. Lepontoztak. De ha már ott vagyok, szerintem nyilván nem csak farok veregetést akarnék. 🤔 De ezek szerint sokan megelégednek csak ennyivel.
10/14 anonim válasza:
Szerintem úgy izgalmasabb, ha valaki más ritmusban csinálja, mint én magamban. Az is jó, de sokszor nagyon unalmas.Tudom a kérdés fiataloknak szól, de, ha valakinek kell egy jó kéz, és ő is benne van,hogy csinálja nekem,hát itt a lehetőség...bpi.50s jó pasi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!