Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hotbull-on, vagy itt, ha felajánlják, hogy szopás oda-vissza, az meg is történik?
Figyelt kérdés
mennyit szoktatok gondolkodni mielőtt belementek?2022. febr. 6. 22:05
2/5 anonim válasza:
Igen, megtörtént. Képek alapján bejöttünk egymásnak. Megbeszéltük, odamentem, kis simi-tapi, és jött a lényeg. Jó volt.
Hiányzik egy ilyen megint. :)
3/5 anonim válasza:
Két esélyes a dolog.
Van aki csak nézelődik, ígérget, aztán lelép.
De azért a Hot Bullon általában össze jön, ha szimpik vagytok .
Úgy mint a 2. írja. ! Nyilván ha tudtok időpontot, helyet egyeztetni, és elérhető a távolság. Ez mind a 3 fontos. !
4/5 anonim válasza:
Legtöbbször nem, mert többet akarnak, pedig én nem szeretem fenékbe csak szájba. Viszont ha hasonló vágyakkal találkozok, nem sokat gondolkodok.
5/5 Gaben32 válasza:
Nekem is jó lenne egy ilyen rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!