Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettek sokáig szopni?
Figyelt kérdés
Mennyi a max idő amíg csinálod? Én soká élvezek el sajna.2022. febr. 1. 09:07
1/16 anonim válasza:
Nagyon szeretek sokáig szopni, főleg ha a partner kedvemrevaló!
Sajnos régen volt lehetőségem csinálni...
2/16 anonim válasza:
Nekem is okés lenne ha valaki sokáig bírja viszonzás nélkül. F 29
3/16 youngboy26 válasza:
Én is szeretek cumizni, különböző pózokba, és a 69.
:D
Akár most is.
átlagos vagyok
31F/uni/Bp
4/16 anonim válasza:
Igen, én szeretek sokáig szopni, már ha van kit. Mindig is imádtam játszadozni a párjaim farkával.
5/16 anonim válasza:
Eddig a leghosszabb olyan fél óra körül volt, de éreztem is utána az állkapcsomon és a számon. Ettől függetlenül nagyon jó volt, és szívesen csinálom. Igaz, mostanában nem nagyon van alkalmam rá.
37/f
6/16 anonim válasza:
Igeeen nagyon:P
18 vagyok ha valakit érdekel😂
7/16 anonim válasza:
Én csinálnám egy teljes óráig is. A lényeg, hogy addig 4-5 különböző farok élvezzen el a számban. Ha egyetlen farokra kellene ennyi időt szánni, ott már gondok vannak, úgyhogy az nekem felejtős.
8/16 anonim válasza:
Igen, 20-30 percet is. Tovább csinálva sokkal nagyobb az élvezés.
9/16 anonim válasza:
Igazából szeretem ha gyorsabb.Volt néhány pasim aki csak 20 perc után élvezett el.Pedig jól csinálom.Amúgy meg csak oda vissza alapon szopok.
10/16 anonim válasza:
Èn inkább szopatni szeretek, de miután most van párom, ezért inkább kölcsönös szerelmeskedésünk van. Ebbe természetesen a cumi is beletartozik. Nos, ilyen helyzetben én is imádom a barátomat kényeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!