Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bik/melegek durva szopás storyk?
Hol volt a legdurvabb
helyszín, vagy személy akit leszoptatok? Nálam helyszín erdő, személy meg egy 15 évvel idősebb srác :D 20F
Szoptam mini péniszt erdőben (olyan 8-9 centire állt fel neki). Amúgy 5-6 centitől feljebb nekem már elég, sőt, a 10-13 centis imádom szopni leginkább.
Volt sajnos egy drogos is, pedig előre kértem, hogy csak józannal...
Aztán volt, aki extrém erősen lőtt, mint egy gumilövedék.
Én a dunaparton 13 evesen meztelen napoztam es egy 40es bringas faszi mellém telepedett!
Lazán kerdezte hogy lenne e kedvem egymasnak kiverni.
Egybol felallt.
Aztan le is szoptuk egymast.
Rohadt jol cumizott.
Nekem 2 perc se kellett!
Aztan rendszeres vendeg lettem nala.
De sose dugtunk.
Az nem izgatott.
Én 20 éves voltam, mikor haverommal először kivertük egymás előtt, majd egymásnak, amit szopás követett. Pár hónap után ő volt aki meghívta egy barátját harmadiknak. Ez a barát élvezett úgy a számba, hogy az első lövés megtöltötte a számat, ki kellett vegyem a farkát, spriccelt még kettőt az arcomra olyan erővel, hogy szinte fájt, és összesen kb 10 spricc után úsztam a g*ciben. Nem volt nagy farka, teljesen átlagos méret lehetett, de az anyagmennyiség durva volt. Élveztem, de sajnos azóta nem volt ilyesmiben részem.
Másik oldalról, mikor én szopattam, pár évvel későbbegy munkatársam kérte, hogy hadd szopjon le, külön igénye volt, hogy basszam szét a száját. Folyton ezt mondta, szeretné ha úgy basznám meg a száját mintha puncit dugnék, ne foglalkozzak semmivel stb. Egyik alkalommal elkezdett szopni, hátratette a kezét és kérte hogy dugjam. Egy szó nélkül viselte ahogy elkezdtem dugni a száját, és akármilyen brutális módon basztam szét meg se nyikkant, csak mondta hogy mégdurvábban. Azon a szinten mikor már nekem fájt nem tudtam jobban baszni már.
28/F
A legdurvább extrémebb hely ahol szoptam, az egy gyóntatófülke volt.
Igen jól olvastad. :)
Le szoptam egy fiatal papot.
28 éves voltam, a pap meg olyan 33 kb..
Pár hónappal később ott hagyta a papságot, azóta párszor össze járunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!