Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bik/melegek durva szopás storyk?
Figyelt kérdés
Hol volt a legdurvabb
helyszín, vagy személy akit leszoptatok? Nálam helyszín erdő, személy meg egy 15 évvel idősebb srác :D 20F
2022. jan. 30. 00:10
1/23 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire számít durvának, egyszer leszoptam egy otven évvel idősebb férfit.
2/23 A kérdező kommentje:
Hát ehhez képest 15 év semmiség 😳
2022. jan. 30. 00:44
4/23 anonim válasza:
Szerencse, hogy én is 35 vagyok, talán engem is leszopnak még idén :)
5/23 anonim válasza:
És hogy kerültetek az erdőbe? :)
6/23 anonim válasza:
Egy elég központi helyen levő, éjjel is forgalmas parkban szoptam le egy másik pasit, aki utána ott helyben meg is dugott.
7/23 anonim válasza:
helyszín mint extrém nincs, de Gagastar, Bish már bekapta amit be kell nálam :D
(Bish jó nagy lufi, felét se éri)
8/23 anonim válasza:
Netrol megismertem valakit, elmentem hozza h leszopjam. Par perc utan mondta h van a masik szobaban egy srac nagy farokkal, ha gondolom szol neki. Ketten szopattak, dominansak voltak, megalazo volt de tetszett.
9/23 anonim válasza:
Autópálya parkolóban. Aztán meg is dugott a srác. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!