Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » [21/F] Hol próbálnál meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

[21/F] Hol próbálnál meg hosszú távú partnert keresni?

Figyelt kérdés

Adott egy 21 éves biszex srác Budapesten.

Hol keressen egy megbízható férfi partnert, aki vele kábé egykorú, és elköteleződne annyira, hogy mással nem szexel ez idő alatt?

Félek, hogy sokan kapásból, csak egy egyszeri éjszakára hajtanak. Én viszont elmennék közösen a partneremmel tesztre, és szívesebben találkoznék vele utána többször is, ha szimpatikus.

2022. jan. 28. 23:42
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Én is hosszútávú partnert szeretnék találni, viszont azt veszem észre, hogy szinte mindenki csak alkalmit akar.

Nekem meg az első alkalom biztosan nem menne kapcsolat és bizalom nélkül.

2022. jan. 29. 00:01
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

*

19/p

Bp

2022. jan. 29. 00:02
 3/4 anonim ***** válasza:
80%
Én is jobban örülnék egy hosszútávú partnernek. 19/f
2022. jan. 29. 00:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha fiatalabb lennék,akkor örulnék Nektek :)

Bizalmon alapuló kapcsolat a legjobb dolog, persze, ehhez mindenkinek oda kell tenni magát...

Kétszer volt alkalmam ilyen barátnak örulni,tartósan. Egy ideje sajnos már nincs.És ahogy olvasom, tapasztalom,nem is nagyon lesz, mert csak az instant szex érdekel mindenkit. :(

2022. jan. 29. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!