Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek mennyire szőrös odalent?
Tudom, hogy nagy divat a borotválás és a trimmelés és sokak szerint igénytelen, ha bundás, de szerintem úgy a legférfiasabb és jó szőrösen tetszik igazán a sajátom és másé is.
Szerintem az igénytelenség ott kezdődik, ha valaki nem rendszeresen tisztálkodik és nem ott ahol szőrösen hagyják.
Nektek milyen, mit gondoltok erről? Kort is írjatok.
Egyébként nekem 12 cm lógva és felette a bunda csak még látványosabbá teszi, én nagyon szeretem úgy.
Az enyém csupasz, sosem próbáltam még szőröset😏
19/f
Nekem is full csupasz. Havonta gyantáztatom. A csupasz a partnerrel szemben is elvárás.
43F
A fanszőrzetnek az a rendeltetése, hogy védje a nemi szervet a verejtékezés káros hatásaitól (gyulladás). Ha sűrü, azért van, mert a verejtékezés intenzív. A szőrtelenítés természetellenes!
Aki rendszeresen szőrtelenít, megerősödik a szőrzet, kellemetlen érzés lesz, amikor nő, sőt viszket is.
Változó.
Van, hogy természetes, de, ha olyan kedvem van, akkor trimmelem, vagy borotválom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!