Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ki akarok próbálni a passzív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki akarok próbálni a passzív szerepet egy férfivel, de nagyon félek az aktustól, ezért arra gondoltam, hogy berugnék egy kicsit, és úgy akarnám megdugatni magam, ez jó ötlet?

Figyelt kérdés

Szeretnék nagyon egy aktív férfi alá feküdni és hagyni, hogy felhúzzon a farkára, de nagyon nagyon izgulok és tartok az egésztől...

És ha iszok, akkor sokat oldódnak a gátlásaim és nem foglalkoznék a visszatartó erőkkel és végre kipróbálhatnám.

Ti mit javasoltok? Érdemes így kipróbálni? Mennyit igyak előtte és miből?

2022. jan. 28. 09:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

Egy teljesen idegen pasit, pláne aktívat, pláne alkalmi szexben nem fogja érdekelni, hogy te élvezd (még az se, hogy ne fájjon), csak üríteni akar.

Nagyon csúnya történeteket lehet itt is olvasni ilyenekről.

2022. jan. 28. 12:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#11, alapjaba veve igazad van, voltak nekem is esteim amikor alakalmi aktiv partnerem csak uriteni akart, de volt vadidegen is akivel igazan jo volt. Vegul is szerencse kerdese. Meleg klubbokban gyakran kertek meg aktivok hogy szexeljek veluk, altalaba jol sikerult, de volt pocsek esetem is.
2022. jan. 28. 13:29
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha félsz az aktustol, en hanyagolnam.

#11 ezért kell csak szopni ha alkalmi :D

2022. jan. 28. 21:52
 14/18 anonim ***** válasza:
81%
Ez annyira személyiségfüggő... én nem tenném a helyedben, de anélkül, hogy téged ismernélek, nem mernék tanácsot adni. Mennyi idős vagy? (18 alatt privátban írd meg, mert letiltanak, sok itt a jelentgetős)
2022. jan. 28. 23:12
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
Írj rám
2022. jan. 29. 17:17
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Először is, full idegennel nem ajánlanám, pláne azt, hogy idegen lakására fel menj.

Kicsit ismerkedj, mindenképp mondd el, hogy első alkalom, és óvszert mindenképp használj + rengeteg sikosító.

2022. jan. 30. 23:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi nem olvastam, a többiek mit írtak, lehet h nem mondok újat. Előbb ismerkedj, valamint sokkal egyszerűbb, ha dildóval, sárgarépával stb gyakorolsz előtte, különböző vastagságúval. Az alapján tudni fogod, épppen mennyire vagy tág, milyen vastagot tudsz befogadni. Utána más izgulnivalód nincs, mint ismerkedni, aki szimpatikus, miért ne dugatnád meg magad vele egy idő után?

Gondold végig, miért izgulsz és hatékonyan tegyél ellene, ne struccpolitikával, mint az alkohol. Félsz egy idegentől? Hát akkor előbb ismekedje vele élőben, aztán meglátod, jól éreznéd-e magad vele, vagy sem. Vagy a behatolástól félsz? Arra meg a segédeszközök ott vannak, mint írtam. Kezdd nagyon vékonnyal.

2022. febr. 1. 00:07
 18/18 anonim ***** válasza:
60%

Egy jó szopásnak indult.

Alkami partner volt 17, 18 centis, 4, 4,5 centi vastagsággal. Jó volt szopni. Teleélvezte a számat, miközben lucskosra szoptam. Annyit mondott utána, megb@szlak. A szopás önkívületében, azonnal úgy helyezkedtem, hogy hozzáférjen a hátsó bejárathoz. Kívántam, de féltem is attól, hogy egy f@sz behatoljon az addig tiltott nyílásba. Kicsit kellemetlen volt, ahogy az első pár centit betolta, majd kihúzta, és ismét be. Talán egy, két percig tartott ez a ki, be, majd tövig tolta. Ekkor már élveztem, hogy bennem van, és azt kívántam, soha ne legyen vége. Vége lett! Beleélvezett a fenekembe, és kihúzta azt a gyönyörű, gyönyört okozó f@szát a fenekemből.

Ha szerencsés vagy, hasonló élményben lehet részed. A lényeg, te is akard, abban a pillanatban, amikor előtted a lehetőség.

2022. febr. 1. 14:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!