Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki akarok próbálni a passzív szerepet egy férfivel, de nagyon félek az aktustól, ezért arra gondoltam, hogy berugnék egy kicsit, és úgy akarnám megdugatni magam, ez jó ötlet?
Figyelt kérdés
Szeretnék nagyon egy aktív férfi alá feküdni és hagyni, hogy felhúzzon a farkára, de nagyon nagyon izgulok és tartok az egésztől...
És ha iszok, akkor sokat oldódnak a gátlásaim és nem foglalkoznék a visszatartó erőkkel és végre kipróbálhatnám.
Ti mit javasoltok? Érdemes így kipróbálni? Mennyit igyak előtte és miből?
2022. jan. 28. 09:58
1/18 anonim válasza:
Szerintem nem.
Arra meg, hogy mennyit igyál, nem lehet válaszolni, nem tudjuk, neked mennyi az elég.
2/18 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobb, ha józan az ember a szexnél. Ha félsz tőle, akkor csak ezek a tanácsaim vannak: otthon előtte már rendszeresen gyakoroljál dildóval. Így kevésbé lesz fájdalmas. Sok síkosító legyen és olyan partnert válassz, akiben megbízol. Így nem lesz gond.
3/18 anonim válasza:
Dugtam már olyannal aki ivott, de nem az igazi...
4/18 A kérdező kommentje:
#3-as, miért? mi nem volt benne az igazi? miben volt rosszabb, mint józanon lett volna?
2022. jan. 28. 11:34
5/18 anonim válasza:
Nem jo gondolat. Se az alkohol se a drogok nem jok. Amikor 16 evesen eloszor megdugtak, teljesen tiszta voltam es nagyon elveztem, bar fajt, de megis akartam, nagyon.
6/18 anonim válasza:
#3-as, egyettertek, engemet tobb ittas pasi dugott, de sokkal jobban elveztem a jozanokkal.
7/18 anonim válasza:
Kerdezo, a legfontosabb, hogy akarjad es hogy a partnered ugyes legyen.
8/18 A kérdező kommentje:
egy teljesen idegen férfivel lesz
aznap fogunk először találkozni
már ha úgy alakul
de ha vele nem jön össze, akkor talán valamelyik szexpartner keresőn fogok keresni valakit hozzá
2022. jan. 28. 11:54
9/18 anonim válasza:
Hát ez nem a legjobb megoldás, de te tudod...
10/18 anonim válasza:
Kerdezo, a lenyeg a bemelegites, a rahangolas. Csodalatos elemenyben lehet reszed, kivannod kell es neki is kinannia kell. A tagulas eloszor lehet hogy nehezen fog menni, kell egy kis ujjazas es bo sikositas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!