Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk, lenyelitek a spermát szopás után?
Figyelt kérdés
2022. jan. 27. 16:32
21/30 anonim válasza:
Természetes hogy lenyelem hiszen azért dolgozom vele
23/30 anonim válasza:
Én látni szeretem, ahogy spriccel. Ha nyelném, nem láthatnám a tüzijátékot. Ráadásul élvezem, ha az arcomon, számon, nyelvem hegyén landol. És az is igaz, hogy csak az édeset szeretem, de abból is keveset nyelek olyankor. Én imádom, ahogy csorog az arcomon. Meg közben nyalakodni, hogy milyen az íze. Viszont ritkán nyelek, akkor is csak egy részét, mivel nem vágyom nyelésre.
24/30 anonim válasza:
Előfordult már, nincs bajom vele, de jobban szeretem, ha az arcomra, mellkasomra, testemra élveznek, vizuálisan a g*ci látványától jobban begerjedek, mintsem az ízétől.
25/30 anonim válasza:
Nagyon izgi volt. Lenyeltem és nem ízlelgettem. Megfelelő partnerrel élvezném megint.
26/30 anonim válasza:
Szeretek szopni. Imádom nyelni! 47f
27/30 anonim válasza:
Ha lenne kit lenyelném. Valaki?
28/30 Karcsika78 válasza:
Ha már órákig szopom akkor jóhogy kényelem az utolsó cseppig.
29/30 anonim válasza:
igen de elotte izlelgetem mert szeretem
29f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!