Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk ti aludtatok mar együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti aludtatok mar együtt legjobb haverotokkal meztelenül?

Figyelt kérdés
Mondjuk nyaron, vagy barmikor. hogy törtent ez? mennyi idösen?
2022. jan. 26. 19:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
43%
Nem haverommal, ha nem egy lány ismerőssel. Igaz csak én voltam meztelen, rajta poló és bugyi volt.
2022. jan. 29. 03:35
 12/21 anonim ***** válasza:
76%

Úgy irigyellek benneteket. Néha szoktam meztelenül aludni nyáron, olyan jó érzés, és teljes szabadság! De sztem félnék meztelenre vetkőzni ha bárki ittlenne nálam :D Főleg ha még legjobb haver, pedig olyan jó lenne.

Ti hogyan vettétek rá hogy levetkőzzön nálatok? Meg egyáltalán hogyan vettétek a bátorságot hogy levetkőzzetek előtte meztelenre? :D Meg ám egy ágyban aludtatok közös takaróval?

Csak érdeklődöm hogyan lehetne ezt kivitelezni, mert nagyon jó kedvcsináló ez a téma :D

2022. jan. 29. 18:18
 13/21 A kérdező kommentje:
en is szeretnek mar, de eddig nem volt ra pelda :D
2022. febr. 1. 14:18
 14/21 anonim ***** válasza:
56%
Én aludtam együtt a legjobb haverommal tiniként. Sőt több is történt akkoriban. (Ez majdnem hat évtizede volt)
2022. febr. 5. 16:00
 15/21 anonim ***** válasza:
79%

Meztelenül nem, mert olyan helyzet nem adódott, illetve nekem van egy olyan fura szokásom, hogy nem tudok jól aludni meztelenül akkor sem, ha egyedül vagyok, szerintem túlságosan felizgulok ettől vagy nem tudom, és nem tudok nyugodtan aludni.

De együtt alvós sztori volt már nagyon sok. Van egy nagyon jó haverom, akivel rengetegszer aludtunk együtt, felszabadultak vagyunk egymással, volt olyan is pl, hogy egy csajt ketten dugtunk meg, szóval láttunk mindent egymásból. Legutóbb egy havernál aludtunk ott egy kicsi kanapén együtt, mert ivós est volt, és szokás szerint mi kerültünk együtt. Neki nagyon nagy farka van, és sokat csajozik is emiatt. Én meg nagyon kanos vagyok, és sokat áll fel a farkam, aztán mindig azzal szivat ilyenkor, hogy ne dugjam seggbe mikor alszik :D Persze már ettől nekem felállt, egész éjjel merevedésem volt. Reggel persze neki is felállt, direkt nekemnyomta félálmában. Reggel meg úgy járkáltunk meg kávéztunk boxerben, hogy mindenkinek kemény volt, nagyon izgató volt.

Meg volt még egy fura esetem egyszer, táborban egy ágyban kellett aludjak egy sráccal napokig, és egyik reggel reflexből szerintem hátulról hozzámbújt, és odanyomta a merev kukiját a fenekemhez. Azért írom, hogy kukija, mert viccesen kicsi farka volt, ez megmaradt (most meg fullos nője van, csodálkozom ezen). Elsőre zavart, aztán úgy megmozgatott, hogy ki is kellett verjem erre akkor reggel. Azon gondolkoztam, hogy hagytam is volna, hogy megcsináljon hátulról, mivel még előny is lenne, hogy kicsi a farka. Na kb ezek voltak emlékezetesek, meg volt néhány közös maszti is, de nem együtt alváskor.

2022. febr. 5. 16:03
 16/21 anonim ***** válasza:
73%
Sajnos csak boxerban de az is kellemes volt 🙂
2022. febr. 5. 16:35
 17/21 anonim ***** válasza:
39%
Igen, volt is egy kis orál...
2022. febr. 5. 23:25
 18/21 anonim ***** válasza:
57%
Olyan volt csak, hogy én meztelen voltam, a haverom pedig boxerban. 😅
2022. febr. 6. 13:45
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de gyerekes, mert 13 évesek voltunk. Együtt nyaralt a két család. Nekünk fiúknak a padlástérben közös szoba jutott. (Pontosabban, mi kértük, mert tetszett nekünk, hogy elszeparált "bunkeros" szoba volt.) Két ágy volt, de összetolva, mint egy franciaágy. Éjszaka pusztulat meleg volt a tetőtérben. Így jött, hogy aludjunk meztelenül. Zavartan vettük le a pizsit, mert addig csak alsóban láttuk egymást. Sötétben vetkőztünk le, nehogy a körvonalaknál többet láthasson a másik. Betakarózásról szó sem lehetett a meleg miatt. Így sem ment az alvás, csak feküdtünk meztelenül egymás mellett. Sutyorogtunk, hogy ez a furcsa szituáció most ciki, vagy normális, szégyelljük-e a meztelenséget egymás előtt, vagy ne. Közben kíváncsian meregettük a szemünket, hogy feloldjuk egymás sötétbe vesző intim körvonalait. Azt kamuztuk, hogy jól látjuk a másikét, de valójában a "gyanús" alakzatokon kívül semmi se volt kivehető. Abban maradtunk, mivel már úgyis "jól láttuk" a másikét (elhitettük egymással) akkor ne szégyelljük. Mindketten úgy voltunk, mivel ó látja az enyémet, akkor már én is megnézném az övét. Megállapodtunk hát, hogy barátok közt ez nem ciki, és nem fogjuk cikizni egymásét. Kíváncsiságból és poénból elkezdtünk a telóval lámpázni. Felváltva engedélyeztünk rövid villantásokat. Nevettünk a kirajzolódó látványon. A szemérmességünk olvadásával, mind hosszabb világításokat számoltunk vissza. A sötét periódusokban átrendeztük a szerszámainkat. Fájt a hasunk annyit röhögtünk. Végül már folyamatos megvilágítással és célzottan az intim részekre irányított fénysugárral játszottunk. Az egésznek volt egy bujtatott erotikus hangulata. Aminek következménye merevedés lett. Lényegében egyszerre. E kínos fejlemény miatt a fényt mindketten gyorsan lekapcsoltuk. A sötétben beismertük, hogy mindkettőnknek teljesen felállt. Viszont olyan jól szórakoztunk, hogy nem akartuk abba hagyni. Felváltva, rövid villantásokkal ismét fényt gyújtottunk. Közben nyomtuk az ero poénokat és a fény is mind hosszabban égett. Fetrengve nevettünk a saját hülyeségeinken, a sorozatos lelankadások és merevedések közepette, míg elnyomott az álom. A reggel persze merevedéssel köszöntött be és világos is volt. Vagy fél órát ökörködtünk még, mielőtt felöltöztünk. Egymással szembeni szemérmességünk teljesen megszűnt. Utólag viccesnek tűnt, hogy este még a sötétben is alig mertük lehúzni a pizsit. A nyaralás további részében teljesen természetes lett köztünk a meztelenség, az ilyen alvás, valamint a reggeli és esti merevedések is. Nem mondtuk ki, de mindketten erotikusan izgalmasnak éreztük ezt a nyaralást. Zuhanyozni is együtt mentünk. Végig jó móka volt az egész.
2022. febr. 22. 18:16
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
1x előfordult már, nagyon izgi volt.
2023. nov. 2. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!