Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit szólna hozzá? 25/bi f
Figyelt kérdés
Tinderen megismerkedtem egy sráccal, viszont kép nélkül regisztráltam mivel van barátnőm és szimplán barátokat keresek.
Barátnős témán kívül számára világos a helyzet azt kivéve hogy egy helyen dolgozunk de személyesen nem beszéltünk még sosem (látásból biztosan felismerne)
Más munkát mondtam neki hogy ez ne derüljön ki és azt sem említettem neki hogy tudom ki ő.
Szerintetek bevallhatom neki? (Ő mindemtől függetlenül komolyabbat keres és nem tudom milyen vonzata lehetne annak ha rájönne ki is vagyok)
Ti hogyan reagálnátok ha addig szimpatikus voltam beszélgetés alapján?
2022. jan. 26. 10:27
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem lenne belőle nagy probléma ! Azt hogy ki vagy egyből ne áruld el de azt beszéld meg vele hogy te mit szeretnél és ha megtudtok eggyezni akkor elmondhatod hogy ki vagy
2/4 anonim válasza:
Ha ő komolyabbat keres, te meg nem, akkor egyszerűen hagyd békén.
3/4 A kérdező kommentje:
Tök normális a srác és szeretnék vele jóban lenni attól függetlenül hogy nem akarok többet ezért is jött fel bennem ez a kérdés
2022. jan. 26. 11:22
4/4 anonim válasza:
Ha egy helyen dolgoztok, akkor elég egyszerű a megoldás arra, hogy jóban legyél vele. Egyszerűen hagyd a tindert és előben haverkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!