Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16cm szerintetek aktívnak jó méret orálhoz?
Figyelt kérdés
Vagy ti a nagyobbat szeretitek inkább?2022. jan. 25. 09:28
1/8 anonim válasza:
Tökéletes méret ! Ezt még lehet mélytorkozni is ha valaki ügyes és szexnél is pont akkora amekkora kell ! Mondjuk a vastagsága még ami számít
2/8 anonim válasza:
Sztem is jo. Nekem ~20cm es mar sokat kell mindig dolgozni elotte, hogy ne fajjon a lanynak :( Szoval ha kisebb lenne csak orulnek, mert kevesebb melo :D
4/8 anonim válasza:
Teljesen jó a méret, de azért nem csak a farok méretén múlik, hogy kinek csinálom szívesen:D
6/8 anonim válasza:
Méretben ez alá már nem nagyon mennék, bár a vastagság is egy érdekes kérdés. Nem volt dolgom igazán vastaggal, de a vastagon jobban szeretek dolgozni, még ha fárasztóbb is.
8/8 anonim válasza:
Nekem ideális méret lenne, de a méret mellett nekem fontos a forma is, meg hogy ne legyenek különféle deformációk, kinövések, etc. És sajnos még 2022-ben is ott tartunk, hogy nem mindenki van tisztában az ápoltság fogalmával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!