Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim! Akik alkalmilag szoktak férfival szexelni, nektek a csókolozás megy?
Figyelt kérdés
hamarabb kapnám be meg engedném hátulra
de kíváncsi vagyok hogy gondoljátok meg milyen élményeitek voltak
(akár privátban is ;) )
2022. jan. 24. 22:37
1/8 anonim válasza:
Én undorodom a férfi csóktól!De a dugástól id.Mindenkinek más jön be,azt csináld ami izgat!
2/8 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok én is. Sokkal szívesebben szopok és bepucsítok, de csók az meerhhh. Kösz nem. 🙃😅
4/8 anonim válasza:
En is inkabb a szopas meg a dugas hive vagyok. De ki tudja. A heten kiderul. :)
5/8 anonim válasza:
Megy! Szerintem akinek a farkával nincs bajom(hogy úgy mondjam) annak a szájával főleg nincs. De nálam meg a dugás ami kizárt, akármelyik irányba.
De amúgy bi srácoknál ez a 2 változat gyakori. Vagy mehet a smár, vagy nem mehet de azok simán dugnak. :) Érdekes!
6/8 anonim válasza:
Alkalmiba nem mennék bele, senkiben nem bízom meg.
Amikor volt tartós haverom,akkor ott volt csók, rengeteg - de nem volt anál,mert sem ő, sem én nem akartuk.
Nagyon jó és hosszú élvezéseink voltak egyéb módokon is :)
7/8 anonim válasza:
Ha a partnerem igényelné akkor igen
8/8 anonim válasza:
Volt olyan akivel benne voltam. Aktiv vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!