Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek melyik nem melyikb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik nem melyikben jobb? Csókolózás, dugás , orál (anál)?

Figyelt kérdés

2020. jún. 12. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem közösültem még férfiakkal de nem is tervezem mivel az anális szex nem egy nagy szám a puncihoz vagy az orális szexhez képest
2020. jún. 12. 17:58
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
ezt a kérdést egy biszexuálistól kellene megkérdezni aki mindkét nemmel közösült már
2020. jún. 12. 18:01
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Én bi pasi vagyok. Nekem minden jobban tetszik pasival.
2020. jún. 12. 18:24
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez teljesen egyénfüggő, mindkét nembe van ügyes/ügyetlenebb. De ha kezdőket nézünk akkor valószínűleg egy fiú jobb lesz az orálban, mivel jobban tudja, hogy "mi a jó" nekem, nyalásnál meg valószínű,hogy egy kezdő lány ügyesebb lenne,mint egy kezdő fiú :D
2020. jún. 12. 20:50
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem csóknál egyáltalán nem lehet különbséget tenni a nemek között, szexben meg nyilván a veled azonos nemű fogja jobban tudni, mi kell neked, viszont az eszközkészlete hiányosabb a kielégítésedre (gondolok itt leginkább nő-nő kapcsolatra, meg hát ha valaki bi férfi, szubjektív vélemény, hogy passzív vagy aktív szeret-e lenni, mert ha passzív, nyilván egy nővel nem sok mindenre megy - persze mindenre vannak eszközök).
2020. jún. 12. 21:47
 6/10 anonim ***** válasza:
66%

A passzív egyáltalán nem biztos, hogyha nővel szexel, akkor nem elég férfias.

Volt egy passzív ismerősöm, akinek ismertem a barátnőjét is. Ez a lány mesélte, hogy a pasija annyira megdugja, hogy utána percekig nem kap levegőt.

2020. jún. 13. 00:34
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

#2 én is heteró vagyok, ezért a kérdésre nem válaszolok (csak neked🙃)

Nem kellene beszólni, mert ott van a kategóriában, hogy biszexuális🤦🏻‍♀️

De látom jól tudsz olvasni...

2020. jún. 16. 11:00
 8/10 anonim ***** válasza:
73%

eddigi tapasztalataim alapján pasikkal jobb a csók.

De a csajok jobban kézbetudják venni a dolgot.

Popsiban nincs különbség.

Orálrol sajnos nem tudok nyilatkozni,csak faszik szájában voltam.

2020. aug. 16. 23:03
 9/10 anonim ***** válasza:
81%

Nőkkel jobb a csók

A többi mind pasival jó

2020. aug. 17. 06:54
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez partner függő van olyan csaj aki borzalmasan szop van aki meg mintha szuperképessége lenne és ugyanez pasival is.
2020. okt. 10. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!