Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen volt az első anál?Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az első anál?Vagy milyen volt először saját nemedel?

Figyelt kérdés
Kort írjatok

2022. jan. 24. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az análnál én voltam az aktív.Előtte oda vissza leszoptuk egymást.

Az egész hihetetlen és csodálatos volt.

2022. jan. 24. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
16 eves voltam amikor eloszor megdugtak, nagyon fajt, megis iszonyuan elveztem, azota farokfuggo vagyok, most 27 eves es meg soha se voltam lannyal, 100% passziv gay fiu vagyok.
2022. jan. 26. 14:46
 3/3 anonim ***** válasza:
VAGY milyen volt először? Tehát orálról is lehet írni? Nekem csak orál volt. Milyen volt? Szopás. Szó szerint. Átvitt értelemben csak részben, mert félig jó volt, félig nem. Rendes srác volt, meglepően jó ízű anyaga volt, csak nem szólt, hogy erőset lő. Mint egy gumilövedék. És a hajam is olyan lett. Fura volt elsőre.
2022. jan. 26. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!