Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok, zavarna titeket ha a srác barátnője tudni akarná kivel szexel a párja?
Nekem biszex nőként a bi barátommal kerestünk még egy férfit, elég nehezen, de összejött, jó volt. Szóval mi eleve 3-ast akartunk. Az eddigi tapasztaltaim alapján a bi férfiak nyitottabbak és ez bejön.
Szerintem, ha jó fej és nyitott, akkor nem kéne, hogy zavarja és nem is nagy kérés.
Engem olyan szinten nem zavarna, hogy ha a barátnő szeretné, jelen is lehet az aktusnál. Ha megvan a harmónia és bizalom, akkor nálam vendégként nézheti.
Ha én vagyok a vendég, ugyancsak nézhet, de ha nem érdekli, akkor intézheti a háztartás ügyes bajos dolgait is, de ha lehet porszívó nélkül... D
Amennyiben ez nem pálya, becsekkolás után mehet vásárolgatni, fodrászhoz, stb...
Ha a barátnő arra nyitott, én is nyitott vagyok kötetlen beszélgetésekre, vagy kisebb közös programokra. Egyéb esetben rosszul esne, ha az interakció csak a köszönésre korlátozódna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!