Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lenne a Biszexuális?
Pár éve kanosak voltunk haverommal aki nálam aludt, és végül leszoptam . Jó érzés volt, pedig azelőtt sose tettem ilyet. Mindig nőkkel voltam, mostanában kívánom az ilyen aktust mikor kanos vagyok. Mit kéne tennem, elnyomni mert elmúlik vagy keresni valakit akivel kiélhetem ezt a "korszakomat"
20F
#7. vagyok . Képzeld, hogy 50 voltam, mikor először lecummantott egy fiatalfiú ! Addig ellen álltam, de egyszer jött olyan, akinek nem tudtam.
És igen, megbántam, hogy nem 18 évesen engedtem meg először.
Ne értsd félre, nem akarlak rábeszélni, !! csak ha szeretnéd és kívánod, nem fog elmúlni ! Mint írták, ez nem izomhúzódás, hogy bekenem krémmel és elmúlik. Lehet, hogy egy időre lenyugszol, de majd lesz olyan időszak, vagy olyan személy aki kiváltja belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!