Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiúk! Arckép nélkül találkoznátok sráccal?
Figyelt kérdés
Vagy csak nálam nem döntő az arc ebbe a dologba?2022. jan. 22. 09:34
11/22 anonim válasza:
Arc nélkül igen,de a testét azért látni akarom előtte
12/22 anonim válasza:
Nekem nem annyira fontos az arc.Csak a randin legyen annyira szimpatikus hogy belemnjek a játékba.
13/22 anonim válasza:
simán én sokszor találkoztam már így egy kitételem van. Ha nincs előtte arckép csere semmi gond de ha élőben azt mondom bocs de nem akkor ne sértődjön meg. Amúgy is az elő találkozásnál döl el minden :)
14/22 anonim válasza:
Ja volt ilyen. Nincs benne semmi extra izé.
Annyi,hogy ha off akkor off,ne húzzuk tovább egymás idejét.
15/22 anonim válasza:
Persze ha mutat fotót a f.rkáról legalább.
24f
16/22 anonim válasza:
Mivel én sem szívesen adok ki arcképet így én sem várom el a másik féltől azt hogy küldjön. Ha a stílusa, testalkata bejön akkor nem nagyon lehet gond arc terén sem, nem az fog eltántorítani
18/22 anonim válasza:
Csak úgy.
Aztán majd élőben eldöntöm, hogy mi lesz.
Azért leírás alapján körvonalazódik egy kép, hogy hogy nézhet ki az illető. Ha meg mégsem jön be, nem dől össze a világ.
19/22 anonim válasza:
Benne ja.
Ugyis élőben az igazi,a kép lehet jó pillanatban "lőt". Aztán a valóságban tök másmilyen...
20/22 anonim válasza:
Csak arc nélkül találkozok, nevet se mondok sose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!