Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Aki biszex az hogy érez magát?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki biszex az hogy érez magát?

Figyelt kérdés

Nem nagyon tudom mostanában eldönteni hogy mi tetszik.

Miből lehet megállapítani hogy tényleg az vagyok e?

Nem tudom néha megtetszik valamiért egy férfi, de nem úgy hogy szexelni akarok vele csak szépnek tűnik az egyik barátom. Néha meg a nőkkel érzem ezt.

18f

#érzés #vágy #mire vágytok
2022. jan. 21. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
hat en mar egy ideje erzem hogy kiprobalnek dolgokat fiuval is. bar kapcsolatot nem tudnek velük elkepzelni. :) de szeretnem mar nagyon.
2022. jan. 21. 17:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen elfogadnám magamban a dolgokat. Elsőre nehezen ment amíg el is jutott oda a dolog, hogy történt is valami. De jobb sodródni mit árral szemben úszni. 25/L
2022. jan. 21. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig rendben van hogy egy srác kielégítsen. F29
2022. jan. 21. 17:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj ki mindent, ami tetszik, kivéve ha egészségkárosító, vagy ha más rovására volna. Nekem elég kevés férfi iránt jelent meg eddig romantikus hajlamom, inkább csak orális vágyak, de ahhoz is kell némi lelki passzolás. Nőkben kevésbé vagyok válogatós, közülük is a lélek a lényegesebb, meg a gondolkodásmódja. A férfiak nem tetszenek nekem külsőre, de van olyan farok, ami tetszik, főleg a vékony, és a kisebb tetszetősebb. Bár egy feminin testű srác egészében izgató lehet nekem.
2022. jan. 21. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!