Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy biszex ember már kikalandozta magát, és bőségesen megelégszik azzal, hogy valami "hasonszőrű" társával beszélget?
Én erotikus beszélgetés kedvelő vagyok, mert a kaland, a megismerés, az örömszerzés, az újdonság keltette izgalom utáni vágy nagyon él bennem, de egyrészt elszálltak felettem az évek, másrészt a gyakorlati háromdimenziós életben már bőségesen kikalandoztam magamat, így számomra teljesen elégséges a beszélgetés :)
Továbbá a kölcsönösség alapján, gondolom, egy ilyen beszélgetésnél az életkor, a kinézet és a valódi nem sem szokott számítani, elégséges a jó kommunikáció, a kölcsönös érdeklődés és az egy hullámhosszon levés.
# 3. Tökéletesen jól látod :)
És lássuk be, még nagyon sok más dologgal is így is vagyunk: Pld, meccset nézünk a tévében, ahelyett hogy mi játszanánk, vagy könyvet olvasunk- filmet nézünk ahelyett, hogy mi magunk lennénk a szereplők, stb... stb....
Szóval, csak nézzük, vagy olvassuk azt, amit mi magunk is megtehetnénk :)
De én egy szinttel feljebb lépnék, ha lehet :)
Amire én gondolok, az partner megtalálása az IMAGINÁCIÓ-hoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!